Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Βρήκαν «ΝΑΟ» παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 73 συλλήψεις (ΦΩΤΟ)

Βρήκαν «ΝΑΟ» παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 73 συλλήψεις (ΦΩΤΟ)

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Ύστερα από έφοδο των ανθρώπων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας στο κατάστημα συνελήφθησαν συνολικά 73 άτομα, εκ των οποίων 8 ήταν υπάλληλοι

Τεράστια επιχείρηση με παράνομα τυχερά παιχνίδια κατάφερε να εξαρθρώσει η Ελληνική Αστυνομία, σημειώνοντας  μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη μάχη της ενάντια στη μάστιγα του παράνομου τζόγου.

Ύστερα από έφοδο των ανθρώπων της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας στο κατάστημα συνελήφθησαν συνολικά 73 άτομα. Πρόκειται για 65 παίκτες και οκτώ υπάλληλους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια, μεταξύ άλλων αδικημάτων.

Οι κατασχέσεις που πραγματοποίησε η αστυνομία φανερώνουν το μεγάλο μέγεθος της παράνομης δραστηριότητας στο κατάστημα. Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων:

·         43 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών

·         3 παιγνιομηχανήματα

·         5 τραπέζια διενέργειας χαρτοπαιγνίων

·         4 τραπέζια ρουλέτας

·         20 τράπουλες

·         2.000 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αναγραφόμενων ποσών

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθησαν συνολικά (73) άτομα εντός καταστήματος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια, σε περιοχή της Αθήνας.

Πρόκειται για εξήντα πέντε (65) «παίκτες» και οκτώ (8) υπάλληλους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για -κατά περίπτωση- παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια κα την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κ.λπ. αδικήματα.

Η άδεια του καταστήματος είχε ανακληθεί αρμοδίως, ενώ από έρευνα της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας διακριβώθηκε ότι είχε εκδοθεί με τη χρήση πλαστών εγγράφων, από άτομα με πλαστά στοιχεία, εξαπατώντας τις αρμόδιες Υπηρεσίες.

Για το θέμα αυτό περιλαμβάνονται στη σχηματισθείσα δικογραφία άλλα δέκα άτομα, με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης κ.λπ. αδικημάτων.

Κατά την έρευνα στους χώρους του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

(43) κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών εκ των οποίων οι (4) ήταν κεντρικές μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (server),
(41) ποντίκια, (30) πληκτρολόγια και (45) οθόνες,
καταγραφικό και (26) ασύρματες κάμερες καταγραφής εικόνας,
(3) παιγνιομηχανήματα,
(5) τραπέζια διενέργειας χαρτοπαιγνίων,
(4) τραπέζια ρουλέτας,
ταμειακή μηχανή,
(20) τράπουλες,
ιδιόχειρες σημειώσεις καθώς και (2.000) μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αναγραφόμενων ποσών.

Επιπλέον κατασχέθηκαν συνολικά (10.795) ευρώ, από τα οποία (1.760) ευρώ στην κατοχή υπαλλήλων, (8.895) ευρώ στην κατοχή «παικτών» και (140) εντός του χώρου.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΒΡΗΚΑΝ «ΝΑΟ» ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – 73 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ (ΦΩΤΟ)

στην πηγή: https://www.voria.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ