Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Το πλάνο για τα VLTs και τα νέα projects

Το πλάνο για τα VLTs και τα νέα projects

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

ΟΠΑΠ να «θερμό» καλοκαίρι αναμένετε απο τον ΟΠΑΠ.
καθώς εντείνεται η προσπάθεια ενίσχυσης του χαρτοφυλακίου των προϊόντων, των παρεχόμενων υπηρεσιών από το δίκτυο των πρακτορείων, επιχειρείτε η αναβάθμιση των τεχνολογικών συστημάτων και συνάμα, εξελίσσεται η ανάπτυξη των καταστημάτων Play ΟΠΑΠ και των VLTs.
Ο διευθύνουν σύμβουλος του ΟΠΑΠ. κ . Ντάμιαν Κόουπ, μιλώντας στους αναλυτές στο πλαίσιο της τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου του 2017, έδωσε ένα πρώτο στίγμα των ενεργειών που υλοποιούνται.
Για το μείζον θέμα των ηαιγνιομηχανημόιων (VLTs), από την έναρξη λειτουργίας των πρώτων πιλοτικών καταστημάτων Play ΟΠΑΠ τον Ιανουάριο του 2017 έχει κατογραφεί αισθητή πρόοδος στην ανάπτυξη του δικτύου. Μέχρι  σήμερα έχουν τεθεί σε λειτουργία πάνω από 80 καταστήματα Play και είχε γίνει η πιλοτική εγκατάσταση σε σημαντικό αριθμό πρακτορείων.

Επιταχύνεται το roll-out

 Ο κ. Κόουπ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ο ρυθμός ανάπτυξης του δικτύου αναμένεται να επιταχυνθεί στα τέλη του δεύτερου τριμήνου και εντός του δεύτερου μισού του 2017.
Στόχος της εταιρείας  είναι η πλήρης ανάπτυξη του δίκτυου των 16.500 VLTs να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018, νωρίτερα δηλαδή από τη σχετική προθεσμία που προβλέπει το κιχύον νομοθετικό πλαίσιο. Όπως αναμένεται, στο τέλος Ιουνίου το δίκτυο καταστημάτων Play ΟΠΑΠ θα αριθμεί 100 καταστήματα και σε περίπου 250 πρακτορεία θα λειτουργούν VLTs.
Ωστόσο, δεν ήταν εφικτό να δαθούν στους αναλυτές λεπτόμέρειες για την επίδοση των VLTs (GGR/VLT), καθώς ο συνολικός αριθμός των μηχανημάτων που βρισκόταν σε λειτουργία σε ολόκληρο το τμίμηνο δεν ήταν επαρκής.
Η διοίκηση εκτιμησε ότι  σταδιακά θα υπάρξει  αυξημένη ροή παικτών προς τα νέα καταστήματα. προσφεροντας ένα καλύτερο περιβάλλον, άμεση καταβολή κερδών και σαφέστατα καλύτερο προϊόν, πετυχαίνοντας συγχρόνως πλήγμα ας βάρος του παράνομου τζόγου.
Σημειώνεται ότι ο ΟΠΑΠ το 2017 έχει προσλάβει 200 νέους εργαζομένους σε εξειδικευμένες θέσεις και, μέσω της λειτουργίαν των VLTs, έχο δημιουργήσει 500 θέσε» εργασίας.
Τα virtual παιχνίδια

 Σε ότι αφαρά τα νέα virtual παχνίδια, όπως σχολίασε ο κ Κόουπ, η εισαγωγή τους στο δίκτυο πρακτορείων ΟΠΑΠ ξεκίνησε στα τέλη του πρώτου τριμήνου και η υλοποίηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία τον Μάιο.
Το «Πάμε Σιοίχημα Virtual Sports» είναι το πρώτο από τη «νέα γενιά» εικονικών παιχνιδιών του Οργανισμού, προϊόν της συνεργασίας του ΟΠΑΠ με την Inspired Entertainment, έναν από τους μεγαλύτερους αοράτους τεχνολογίας και περιεχομένου στον κλάδο των τυχερών ηαιχνιδιών για την παροχή virtual προϊόντων αθλητικού στοίχηματισμού.
Τα πρώτα  δείγματα για τις επιδόσεις του νέου προϊόντος είναι ενθαρρυντικά, ανέφερε η διοίκηση, γεγονός που ανοδεικνύει το ενδιαφέρον του κοινού.
Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση των πρώτων συσκευών αυτόματου στοιχηματ ισμού (SSBTs) στα πρακτορεία και αναμένεται ο αριθμός του να φτάσει τα  4.000 πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

To deal για τη Neurosoft  

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδίου σις διοίκησης για την τεχνολογική ενδυνάμωση του Οργανισμού, ο ΟΠΑΠ γνωστοποιησε πως υπεγρόφη συμφωνία εξαγοράς ποσοστού 38,19% της Neurosoft, ένος συνολικού τιμήματος 34,2 εκατ. ευρώ.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, η συνολική  συμμετοχή του ΟΠΑΠ στη Neurosoft  θα ανέρχεται σε 67,72%, συμπεριλαμβανομένου του υφιστάμενου ποσοστού συμμετοχής, ύφους 29,53%, μέσω θυγατρικών εταιρειών.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο : « Το πλάνο για τα VLTs και τα νέα projects» στην πηγή :
ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ