Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Τα καταστήματα ΟΠΑΠ κάνουν και εξόφληση λογαριασμών.

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ κάνουν και εξόφληση λογαριασμών.

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Τέλος στις ουρές και στην αναμονή για την εξόφληση λογαριασμών βάζει ο ΟΠΑΠ, καθώς μέσω της υπηρεσίας πληρωμών tora δίνει τη δυνατότητα άμεσης εξόφλησης σε ένα από τα καταστήματα του Οργανισμού.

H υπηρεσία, μάλιστα, είναι διαθέσιμη καθημερινά, ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, μέχρι αργά το βράδυ, σε περισσότερα από 2.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας την πλειονότητα των λογαριασμών και οφειλών Δημοσίου.

Ποιοι λογαριασμοί εξοφλούνται:

– Ηλεκτρισμού
– Φυσικού αερίου
– Ύδρευσης
– Σταθερής και κινητής τηλεφωνίας
– Internet
– Συνδρομητική τηλεόραση
– Οφειλές Δημοσίου (ΕΝΦΙΑ, ΕΦΚΑ, κ.ά.)
– Τέλη κυκλοφορίας
– Ασφάλειες

Ανανέωση χρόνου ομιλίας χωρίς έξτρα χρεώσεις

Η οικογένεια υπηρεσιών tora δεν περιορίζεται, όμως, στην πληρωμή λογαριασμών. Σε περισσότερα από 3.500 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα μπορεί κάποιος να ανανεώσει το χρόνο ομιλίας για το κινητό του τηλέφωνο χωρίς έξτρα χρεώσεις.

Οι παραπάνω υπηρεσίες είναι διαθέσιμες μέσω των tora Wallet και tora Direct, θυγατρικών εταιρειών του ομίλου ΟΠΑΠ. Η tora Wallet έχει αδειοδοτηθεί ως Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος από την Τράπεζα της Ελλάδος και προσφέρει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες πληρωμών. Η tora Direct είναι η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε την πώληση καρτών τηλεφωνίας σε “άυλη” μορφή στην ελληνική αγορά.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Τα καταστήματα ΟΠΑΠ κάνουν την εξόφληση λογαριασμών απλή υπόθεση” : στην πηγή: https://emea.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ