Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Θεσσαλονίκη

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Θεσσαλονίκη

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Από την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος εντοπίστηκε, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ άτομα, από τα οποία τρία ως προσωρινά υπεύθυνοι του καταστήματος και πέντε ως θαμώνες – παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, ενώ συγκατηγορούμενος τους είναι και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Πιο αναλυτικά, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε πέντε εκ των οποίων απεικονίζονταν τη στιγμή του ελέγχου παράνομο τυχερό παίγνιο, ενώ ο έλεγχός τους γίνονταν από πλήρη ηλεκτρονικό υπολογιστή και κεντρικές μονάδες (servers).

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα οκτώ πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πλήρης ηλεκτρονικός υπολογιστής, τρεις κεντρικές μονάδες (servers) και 340 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλο τό άρθρο με τίτλος: “Εντοπίστηκε κατάστημα που διενεργούνταν παράνομα τυχερά παιχνίδια” στην πηγή: https://dytikesmaties.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ