Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Συμφωνία για Nova – ΟΤΕ με 45€ το μήνα

Συμφωνία για Nova – ΟΤΕ με 45€ το μήνα

από
Μόνο 2 λεπτά

Αθήνα, 12 Ιουλίου 2012, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ – ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ. Συνάδελφοι όπως όλοι γνωρίζετε αρχής γενομένης από το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ξεκίνησε η διάθεση του ζωντανού στοιχηματισμού από την ΟΠΑΠ.

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που ήρθε μετά από μεγάλη προσπάθεια από μέρους μας και μετά την προσωπική παρέμβαση του προέδρου της ΟΠΑΠ κ.Σπανουδάκη. Τα πρώτα μηνύματα από την εφαρμογή του παιχνιδιού είναι καλά και είναι βέβαιο πως με τις όσες απαραίτητες βελτιώσεις γίνουν αλλά και με την έναρξη των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, θα γίνει ακόμα καλύτερο και με μεγαλύτερη απόδοση για τα πρακτορεία μας, κάτι που τώρα ειδικά το έχουμε μεγάλη ανάγκη.

Παράλληλα με τις όποιες βελτιώσεις στο παιχνίδι, σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΟΠΑΠ, προωθήσαμε τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα ελκυστικού πακέτου για τη τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων που θα προσφέρονται για ζωντανό στοιχηματισμό.

Με τη συνεισφορά της ΟΠΑΠ και τη προϋπόθεση ότι θα ανταποκριθούν όλοι οι πράκτορες, καταφέραμε να έχουμε Nova και ΟΤΕ tv στο ένα τρίτο της τιμής που δίνουμε τώρα.

Είναι μια μοναδική προσφορά που μας εξασφαλίζει ένα χρήσιμο εργαλείο για το live και τη τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων που θα προσφέρονται από την ΟΠΑΠ για ζωντανό στοιχηματισμό ( μέσω NOVA και OTE TV).

Θεωρούμε αυτονόητο ότι θα ανταποκριθούμε όλοι σε αυτή την προσφορά καθώς είναι σαφές ότι το live χρειάζεται ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη.

Για το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ

Ο Γενικός Γραμματέας: Ηρακλής Λάππας

Ο Πρόεδρος: Κυριάκος Τοπτσίδης

Διαβάστε το άρθρο «Συμφωνία για Nova – ΟΤΕ με 45€ το μήνα» στην πηγή: poeppp.org

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ