Έξι συλλήψεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη για παράβαση του νόμου περί τυχερών παιγνίων. Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος εντόπισε χθες, 18 Σεπτεμβρίου 2018, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν δύο 44χρονες, ως προσωρινά υπεύθυνες του καταστήματος, καθώς και τρία άτομα, ηλικίας 53, 61 και 79 ετών, ως θαμώνες – παίκτες, για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, ενώ συγκατηγορούμενή τους είναι η 52χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Πιο αναλυτικά, ύστερα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί 17 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε τρεις εκ των οποίων απεικονίζονταν παράνομο τυχερό παίγνιο, ενώ παράλληλα ο έλεγχος τους γίνονταν από κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server).

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• 17 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
• 4 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή,
• κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή (server) και
• 100 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.Διαβάστε όλο το άρθρο εδω :https://www.news.gr/ellada/article/1314560/sillipsis-gia-paranomo-tzogo-sti-thessaloniki.html