Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Προβλέψεις για το τίμημα και ο πραγματικός νικητής

Προβλέψεις για το τίμημα και ο πραγματικός νικητής

από
Μόνο < 1 λεπτό

ΟΠΑΠ / ΙΝΤΡΑΛΟΤ: Για κάποιους ήταν έκπληξη. Κάποιοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι του οικονομικού ρεπορτάζ της «δημοκρατίας» είχαν μαντέψει τους δύο υποψηφίους (respect!), για να μην πω ότι ξέρουμε και τον νικητή…

Ο πραγματικός νικητής για την ώρα είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος έχει εξασφαλίσει μίνιμουμ 100.000.000 ευρώ για την Ιντραλότ, ως τεχνολογικός πάροχος του ΟΠΑΠ για τα επόμενα πέντε χρόνια. 0 ΟΠΑΠ μάλιστα δεν έχει κανέναν λόγο να μη συνεχίσει αυτήν τη συνεργασία, μια και θα είναι η Ιντραλότ ο βασικός συνεταίρος του στην εταιρία που θα διαχειρίζεται τα κρατικά λαχεία. Οι δύο εταιρίες που θα διαγωνιστούν είναι η Emma Delta και η Third Point.

Στην Emma Delta μετέχουν εκτός της ίδιας η Lottomatica, ο όμιλος Μελισσανίδη και ο Jiri Smejc, βασικός μέτοχος του τσεχικού fund PPF.

Η Third Point κατεβαίνει στον διαγωνισμό αυτόνομα και το μόνο που ξέρουμε καλά γι’ αυτήν είναι ότι πρόσφατα ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός hedge fund, το οποίο θα ασχοληθεί με την αγορά ευκαιριών στην Ελλάδα. Προβλέψεις για το τίμημα; Αν υπολογίσουμε στα 7 ευρώ ότι ο οργανισμός αξίζει 2,3 δισ. ευρώ, τότε υπολογίστε γύρω στα 800.000.000 μάξιμουμ.

Διαβάστε το άρθρο «WATCH LIST» στην πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ