Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Πρότυπο Κατάστημα ΟΠΑΠ! Αυτά θα είναι τα νέα πρακτορεία των πρακτόρων της ΟΠΑΠ!

Πρότυπο Κατάστημα ΟΠΑΠ! Αυτά θα είναι τα νέα πρακτορεία των πρακτόρων της ΟΠΑΠ!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 3 λεπτά

Ο παλμός της απόλυτης παικτικής εμπειρίας χτυπά στο Πρότυπο Κατάστημα του ΟΠΑΠ, στη Λεωφόρο Αθηνών 108. Σε ένα μοντέρνο χώρο 150 τ.μ., που έχει διαμορφωθεί με έμφαση στη λειτουργικότητα και την εργονομία, το κατάστημα νέας γενιάς του OΠΑΠ προσφέρει καθημερινά μοναδικές στιγμές παιχνιδιού με ακόμα περισσότερες επιλογές σε όλους τους επισκέπτες.

Διαθέτει διακριτές παικτικές ζώνες, εξελιγμένο σύστημα προβολής ψηφιακού περιεχομένου, πλήρη ηχητική κάλυψη με χρήση ηχείων καθοδικού ήχου, τερματικά opapbet, παιγνιομηχανήματα (VLTs), καθώς και ειδικά διαμορφωμένο cafe, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα και σνακ. Το κατάστημα ξεχωρίζει για το μοντέρνο σχεδιασμό, διακόσμηση και φωτισμό του που δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για όλους όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν την εμπλουτισμένη ποικιλία παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.

Το Πρότυπο Κατάστημα του OΠΑΠ έχει σχεδιαστεί με στόχο να αποτελέσει τον απόλυτο προορισμό διασκέδασης σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής για το δίκτυο καταστημάτων του ΟΠΑΠ.

Εγκαίνια με την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία

Ο ΟΠΑΠ υποδέχτηκε πλήθος κόσμου σε μία λαμπερή εκδήλωση για τα επίσημα εγκαίνια του Πρότυπου Καταστήματος. Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία μιας ποδοσφαιρικής βραδιάς παρακολουθώντας στους μοντέρνους χώρους του καταστήματος αγώνες του Europa League με τη συνοδεία σνακ και αναψυκτικών. Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, καθώς και πλήθος φίλων του ΟΠΑΠ.

inner
Βασίλης Κωνσταντίνου, Τάσος Μητρόπουλος, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ

inner

Βαγγέλης Γιαννακάκης Διευθυντής Δικτύου Καταστημάτων ΟΠΑΠ, Αντώνης Αντωνιάδης

inner

Λάμπρος Χούτος, Γιώργος Γεωργιάδης, Μίμης Δομάζος

inner

Λάμπρος Χούτος, Τάσος Μητρόπουλος

inner

(από αριστερά) Βασίλης Κωνσταντίνου, Βίκτωρας Μητρόπουλος, Γιάν Κάρας Επικεφαλής Πωλήσεων Δικτύου Λιανικής ΟΠΑΠ, Στράτος Σιωπήλης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ντάμιαν Κόουπ Διευθύνων Σύμβουλος ΟΠΑΠ, Λάμπρος Χούτος, Μιχάλης Συμιγδαλάς, Στέλιος Σεραφείδης, Αντώνης Αντωνιάδης, Μίμης Δομάζος, Οδυσσέας Χριστοφόρου, Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ, Τάσος Μητρόπουλος, Γιώργος Γεωργιάδης

Εγκαίνια για το κατάστημα νέας γενιάς του ΟΠΑΠ

inner inner

inner inner

inner inner

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο : “ Πρότυπο Κατάστημα ΟΠΑΠ: Απόλυτος προορισμός διασκέδασης με ακόμα περισσότερες επιλογές Πρότυπο Κατάστημα ΟΠΑΠ: Απόλυτος προορισμός διασκέδασης με ακόμα περισσότερες επιλογές ” στην πηγή : http://www.sport-fm.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ