Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Πράκτορες πλέον σε απόγνωση από τις τακτικές της εταιρίας και χωρίς καμία υποστήριξη από πουθενά

Πράκτορες πλέον σε απόγνωση από τις τακτικές της εταιρίας και χωρίς καμία υποστήριξη από πουθενά

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Συνάδελφοι με μεγάλη λύπη παρακολουθώ καθημερινά τα γεγονότα του κλάδου. Πράκτορες πλέον σε απόγνωση από τις τακτικές της εταιρίας  και χωρίς καμία υποστήριξη από πουθενά. Προμήθειες, Virtual, Vlts, Ssbt και ειδικά το στοίχημα και πολλά άλλα παιχνίδια.

Οι προμήθειες κατρακυλούν κάθε μέρα και περισσότερο και πλέον πρέπει να είσαι επιστήμων για να δεις αν πηρές και τι πήρες. Τα virtual ξεφούσκωσαν όπως ήταν φυσιολογικό όποτε δεν θα ασχοληθώ, αν και οι προμήθειες χαθήκαν αυτόν τον καιρό από το Kino προς το virtual.

Τα vlts ξεκίνησαν να μπουν και να δουλέψουν με έξοδα του πράκτορα για τα μηχανάκια, συνδέσεις, ανακαινίσεις κλπ. Άλλαξε και αυτό, φέρνοντας στο προσκήνιο κλουβιά, άσχημο κλείσιμο χώρου, επιπλέον έξοδα και φυσικά αβεβαιότητα για τις εισπράξεις.  Τα ssbt θα δείξει αν και νομίζω το κοινό που πρέπει να απευθυνθούν είναι κάπου αλλού και όχι το δικό μας.

Δεν υπάρχει πλέον ελπίδα και στήριξη από πουθενά. Το επάγγελμα κράτησε περίπου 50 χρόνια. Έληξε στις 24 Μαρτίου 2017. Με την νέα μορφή σύμβασης,  δεν υπάρχει σωματείο συνάδελφοι. Δεν υπάρχει αντίσταση, γνώμες, προτάσεις. Ο καθένας έμεινε μόνος όπως ακριβώς διέταξε η ομοσπονδία λίγες μέρες πριν την υπογραφή. Καλά έκανε. Εντολές εκτελούσε κατά προσωπική μου άποψη.

Έκλεισαν μαγαζιά και πρόεδροι χωρίς λόγο και όλο αυτό πέρασε έτσι χωρίς καμία συζήτηση ή ενδιαφέρον από το προεδρείο της ομοσπονδίας. Θα ακολουθήσουν και άλλα δυστυχώς. Εγώ όπως και οι άλλοι πρόεδροι δίνουμε τον δικό μας αγώνα από τις 21 Απριλίου που μας έκλεισαν. Θα το παλέψουμε όσο μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Μην ακούτε κανένα σωματείο και τα μέλη τους. Πλέον δεν έχουν δύναμη περάν από το να παίρνουν συνδρομές μήπως και πάνε κάποια εκδρομή. Τελείωσαν αυτά γιατί έτσι θέλησαν κάποιοι. Κοιτάξτε ο καθένας το καλύτερο για το μαγαζί του και την οικογένεια του. Να είστε όλοι καλά.

Του Γιώργου Γερολυμάτου, Προέδρου Σωματείου Εύβοιας-Βοιωτίας και μέλους της ΠΟΕΠΠΠ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ