Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ «Πλέον δεν υπάρχει ΠΟΕΠΠΠ, υπάρχει παράρτημα της μαμάς εταιρείας»

«Πλέον δεν υπάρχει ΠΟΕΠΠΠ, υπάρχει παράρτημα της μαμάς εταιρείας»

από
Μόνο 2 λεπτά

«Ως μέλος του νέου ΔΣ της ΠΟΕΠΠΠ θέλω να γράψω και να τοποθετηθώ για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο μας.

Δυστυχώς από αφεντικά καταλήξαμε υπάλληλοι και φυσικά όχι μόνο επειδή έτσι ήθελε η εταιρεία, αλλά με μεγάλη παρότρυνση της ομοσπονδίας μας. Δεν έχω τίποτα με την εταιρεία και δεν πρόκειται να μιλήσω ποτέ άσχημα για εκείνη. Όχι επειδή φοβάμαι, αλλά… για τον απλό λόγο ότι θέλει να κερδίζει και την απασχολεί μόνο το συμφέρον της.

Εμείς όλοι πουλήσαμε την ΟΠΑΠ Α.Ε. για πολύ λίγα εκατομμύρια ευρώ και ας ήταν η πιο κερδοφόρα εταιρεία της Ελλάδας. Θα μπορούσαμε να ήμασταν 4.500 πράκτορες ενωμένοι πριν τις 24/3/2017 και ίσως τώρα να συνεχίζαμε, έχοντας ακόμα το πάνω Χέρι.

Δυστυχώς, όμως, αφήσαμε τις ελπίδες μας στην ομοσπονδία που όλοι καταλάβαμε σε ποιο στρατόπεδο ανήκε. Λες και δεν μπορούσαμε εμείς να διαβάσουμε ή να καταλάβουμε τι έλεγε αυτό το νέο “χαρτί” που θα συνοδεύει πολλούς από εμάς για τα επόμενα χρόνια.

Είμαι ένας από αυτούς που ανέλαβα τις ευθύνες μου και θα το κάνω μέχρι τέλους. Το πρακτορείο μου έκλεισε για δήθεν σοβαρή καταγγελία. Δεν ζήτησα από κανέναν τίποτα. Όμως δεν μπορώ να ακούω γι’ αυτούς που πήραν την απόφαση του “όχι” ότι είναι: αντάρτες, αναρχικοί κλπ.

Κύριες και κύριοι συνάδελφοι, εμείς οι “μπροστάρηδες” που λέτε, μπήκαμε μπροστά για να σώσουμε την καταστροφή που βλέπαμε να έρχεται ακόμα και με προσωπικό κόστος. Δυστυχώς δεν θέλατε. Ξαναβγήκε πάλι νέα ομοσπονδία, ίδια με αυτή που σας άδειασε και σας πέταξε. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πλέον δεν υπάρχει ΠΟΕΠΠΠ, υπάρχει παράρτημα της μαμάς εταιρείας.

Θα μπορούσαμε πολλά συνάδελφοι, αλλά ίσως δεν έφτασε η απλή λογική μας ή απλά ψάχναμε καθοδήγηση για να ρίξουμε ευθύνες. Εγώ, όπως είχα πει, θα πάω μέχρι τέλους, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Να είστε όλοι καλά και κουράγιο σε αυτούς που δουλεύουν με το νέο καθεστώς. Υπομονή σε αυτούς που διάλεξαν σε 12 μήνες να είναι εκτός. Μεγάλη δύναμη σε αυτούς, μαζί κι εγώ, που μας έκλεισαν αιφνιδίως χωρίς λόγο γιατί απλά υποστηρίξαμε τον κλάδο και τις αποφάσεις των μελών μας».

  Διαβάστε το άρθρο “«Πλέον δεν υπάρχει ΠΟΕΠΠΠ, υπάρχει παράρτημα της μαμάς εταιρείας» του Γιώργου Γερολυμάτου μέλους του Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ στην πηγή “1-2-Χ”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ