Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Παράταση στην προθεσμία για τα σχήματα του ΟΠΑΠ

Παράταση στην προθεσμία για τα σχήματα του ΟΠΑΠ

από
Μόνο < 1 λεπτό

Αλλεπάλληλες είναι οι παρατάσεις στη διαδικασία για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ από το ΤΑΙΠΕΔ. Χθες, έληγε κανονικά η προθεσμία για τη συγκρότηση των σχημάτων που θα καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές κατά τη δεύτερη και τελευταία φάση του διαγωνισμού.

Όμως, ξαφνικά από χθες το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι δόθηκε παράταση από την πλευρά του ΤΑΙΠΕΔ στη συγκεκριμένη προθεσμία και σι υπάρχουσες πληροφορίες δίνουν νέα ημερομηνία την 10η Απριλίου. Το «πρόβλημα» είναι πως δεν αναμένεται να δοθεί παράταση και όσον αφορά στην προθεσμία για την κατάθεση των δεσμευτικών προσφορών. Η ημερομηνία για τις δεσμευτικές προσφορές είναι η 17η Απριλίου και το διάστημα της μίας εβδομάδας θεωρείται μάλλον μικρό προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να καταλήξουν στην προσφορά τους για το 33% του ΟΠΑΠ.

Πάντως, είναι αξιοσημείωτος ο χρονισμός που υπάρχει στο θέμα. Την περασμένη Τρίτη, το ΤΑΙΠΕΔ ζήτησε την αναβολή της γενικής συνέλευσης των μετόχων του ΟΠΑΠ για το θέμα της έγκρισης της νέας σύμβασης με την Intralot, η οποία έχει οριστεί για ης 6 Απριλίου, Αμέσως μετά την αναβολή, δημοσιοποιήθηκε το γεγονός πως δύο εκ των ενδιαφερομένων (Emma Delta και Gauselmann) αντιδρούν στην υπογραφή της σύμβασης πριν την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και γενικότερα το ζήτημα άρχισε να παίρνει διαστάσεις. Οπότε δεν πρέπει να αποκλειστεί να υπάρχουν και νέες εξελίξεις ή παρατάσεις μετά τη συνέλευση της 6ης Απριλίου.

Διαβάστε το άρθρο «Παράταση στην προθεσμία για τα σχήματα του ΟΠΑΠ» στην πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ