Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Στην ΟΠΑΠ το 51% της Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο !

Στην ΟΠΑΠ το 51% της Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο !

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Στην απόκτηση του 51% της εταιρίας Stoiximan, σε Ελλάδα και Κύπρο, προχώρησε η OPAP Investment, θυγατρική του ΟΠΑΠ.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η εταιρία συμφώνησε στην απόκτηση του 51% των δραστηριοτήτων του ομίλου Stoiximan στην Ελλάδα και την Κύπρο, υπό την GML Interactive Ltd (GML), 100% θυγατρική εταιρεία της TCB Holdings Ltd (TCB), έναντι συνολικού τιμήματος 94,86 εκατ. ευρώ, πλέον των καθαρών ταμειακών διαθεσίμων κατά την ημέρα κλεισίματος.

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ο OΠAΠ θα αποκτήσει τον από κοινού, με δύο μετόχους της TCB, έλεγχο των δραστηριοτήτων του ομίλου Stoiximan στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ η συναλλαγή τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων αρχών ρύθμισης της αγοράς τυχερών παιγνίων και ανταγωνισμού.

Ο OΠAΠ αναφέρει, επίσης, ότι ο όμιλος Stoiximan κατέγραψε το 2017 έσοδα ύψους 136 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη EBITDA διαμορφώθηκαν σε περίπου 16 εκατ. ευρώ.

Τα έσοδα του Ομίλου ενισχύθηκαν περαιτέρω κατά 30% σε ετήσια βάση, στο 11μηνο του 2018, καταγράφοντας αύξηση σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησης, ενώ οι ενεργοί πελάτες αυξήθηκαν κατά 29% έναντι του 2017.

Τέλος, στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η στρατηγική της Stoiximan παραμένει προσηλωμένη στην ενδυνάμωση της θέσης της στην εγχώρια αγορά και στην ενίσχυση του τεχνολογικού της προσανατολισμού, ενώ παράλληλα στοχεύει ενεργά στην περαιτέρω επέκταση των δραστηριοτήτων της.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Στην OPAP Investment το 51% της Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο ” : στην πηγή: http://www.fmvoice.gr   Γράφει η: 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ