Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ ΟΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 36,75% της Stoiximan

ΟΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 36,75% της Stoiximan

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Την ολοκλήρωση της εξαγοράς του 36,75% της εταιρείας TCB Holdings Ltd έναντι συνολικού τιμήματος 50 εκατ. ευρώ, ολοκλήρωσε η OPAP Investment Ltd, κατά 100% θυγατρική του ομίλου ΟΠΑΠ.

Η TCB Holdings Ltd είναι η μητρική εταιρεία του Ομίλου Stoiximan, την οποία είχε ανακοινώσει ότι εξαγοράζει ο ΟΠΑΠ στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου. Τότε είχε υπογραφεί προσύμφωνο, οπότε τρεις μήνες μετά ολοκλήρωσε την εξαγορά.

Σε επίπεδο ομίλου, η επένδυση δίνει επίσης στον ΟΠΑΠ παρουσία σε αρκετές ταχέως αναπτυσσόμενες διεθνείς αγορές. Μέσω των θυγατρικών της, η TCB Holdings παρέχει υπηρεσίες τυχερών παιγνίων μέσω διαδικτύου στην Ελλάδα και την Κύπρο, υπό το εμπορικό σήμα Stoiximan, καθώς και στη Ρουμανία και τη Γερμανία, υπό το εμπορικό σήμα Betano.

Το Stoiximan Group, με την ίδια διοικητική ομάδα, θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα από τις διαδικτυακές δραστηριότητες του ΟΠΑΠ. Το 2017, ο Όμιλος Stoiximan κατέγραψε έσοδα 136 εκατ. ευρώ και κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) περίπου 16 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ΟΠΑΠ: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 36,75% στην TCB Holdings” : στην πηγή: https://www.naftemporiki.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ