Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Η υπογραφή νέων συμβάσεων ΟΤΕ-Πράκτορα

Η υπογραφή νέων συμβάσεων ΟΤΕ-Πράκτορα

από
Μόνο 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ανακοίνωση της ΠΟΕΠΠΠ προς τα σωματεία – μέλη της. Εν όψει της υπογραφής νέων συμβάσεων ΟΤΕ/Πράκτορα θέτουμε υπόψη σας τις επιπλέον γραπτές δεσμεύσεις της ΟΠΑΠ ΑΕ.

1. Ο ΟTE αποκαθιστά κάθε είδους βλάβη ηλεκτρονικού τύπου πανελλαδικώς εντός μιας ώρας από την ώρα ανακοίνωσης της βλάβης.

2. Η συντήρηση τεχνική υποστήριξη θα παρέχεται στο Πρακτορείο από τον ΟΤΕ όλες τις ημέρες του έτους από τις 9 π.μ. μέχρι τις 11 μ.μ. πανελλαδικώς.

3. Το κόστος του εξοπλισμού και της εγκατάστασης του δεν βαρύνει τον Πράκτορα.

4. Η εγγύηση καλής λειτουργίας του εξοπλισμού για το VPN ΟΠΑΠ ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης.

5.Ο Πράκτορας δεν βαρύνεται με κανένα πρόσθετο κόστος πέραν από το μηνιαίο λογαριασμό του, ο οποίος ανέρχεται στα 71,50€ πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α το μήνα (αποτελεί το 65% του συνολικού τιμήματος) ανεξαρτήτως του όγκου συναλλαγών.

6. Η δωρεάν παροχή υπηρεσιών διαδικτύου από τον ΟΤΕ στον Πελάτη/Πράκτορα θα μπορεί να ενταχθεί από τον Πράκτορα σε οποιοδήποτε προϋπάρχον ή μελλοντικό πακέτο conn-x επιθυμεί.

Ιδιαίτερα σας εφιστούμε την προσοχή στο σημείο 6 το οποίο αφορά στο δικαίωμά μας να εντάξουμε το internet στο ήδη υπάρχον πακέτο. Για αυτό το λόγο μπορείτε στην αίτηση που μας έστειλε ο ΟΠΑΠ στην παράγραφο 2 (στοιχεία υπηρεσιών conn-x at work) να σβήσετε το κουτάκι που λέει νέα σύμβαση conn-x.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι η παράγραφος 4 του άρθρου 5 «ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ» που προβλέπει εγγύηση για 1 έτος, δεν θα εφαρμόζεται, καθώς η εν λόγω εγγύηση σύμφωνα με τις κατά τα ανωτέρω (σημείο 2] έγγραφες δεσμεύσεις της ΟΠΑΠ Α. Ε. θα ισχύει για όλη τη διάρκεια της σύμβασης.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και διατηρώντας κάθε νόμιμο δικαίωμά μας σας προτρέπουμε να υπογράψετε την εν λόγω σύμβαση, η οποία μεταξύ άλλων θα αναβαθμίσει τις ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων για να υποστηρίξουμε την είσοδο των vlt’s μόνο στα πρακτορεία μας, όπως δεσμεύτηκε η ΟΠΑΠΑ.Ε.

Για το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΠΠΑΣ,  0 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΠΤΣΙΔΗΣ

Διαβάστε το άρθρο «Ανακοίνωση της ΠΟΕΠΠΠ προς τα σωματεία – μέλη της» στην πηγή: KINGBET

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ