Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Ο ΟΠΑΠ επαναλανσάρει το Pamestoixima.gr

Ο ΟΠΑΠ επαναλανσάρει το Pamestoixima.gr

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Στην πλήρη ανανέωση και τεχνολογική αναβάθμιση της πλατφόρμας αθλητικού στοιχηματισμού που έχει αναπτύξει προχώρησε ο ΟΠΑΠ.

To νέο Pamestoixima.gr βρίσκεται ήδη σε λειτουργία με στόχο να αποτελέσει μια άκρως ανταγωνιστική πρόταση για την εγχώρια διαδικτυακή στοιχηματική αγορά. Η νέα πλατφόρμα προσφέρει πλέον ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές, “έξυπνο” cashout και πλούσιο livestreaming (για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις). Η πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ  είναι διαθέσιμη και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Διευρύνονται αποδόσεις και στοιχηματικές επιλογές

Βασικό χαρακτηριστικό της νέας πλατφόρμας είναι οι ανταγωνιστικές αποδόσεις, οι οποίες προσφέρονται όχι μόνο πριν την έναρξη των αγώνων (pregame), αλλά και κατά τη διάρκειά τους (live). Στόχος της εταιρείας είναι να ικανοποιηθούν και οι πιο απαιτητικοί παίκτες.

Όπως αναφέρει ο ΟΠΑΠ σε σχετική ανακοίνωση, στο νέο Pamestoixima.gr, oι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν ένα μεγάλο εύρος αθλητικών αναμετρήσεων μέσω livestreaming*. Η νέα πλατφόρμα του ΟΠΑΠ προσφέρει μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών σε αναμετρήσεις διοργανώσεων όλων των αθλημάτων από όλο τον κόσμο, καθώς και αγώνες Ε- Sports. Η νέα πλατφόρμα παρέχει, επίσης, την επιλογή της εξαργύρωσης κερδών, του γνωστού cashout. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν με τον πιο απλό τρόπο να εξαργυρώσουν τα στοιχήματα τους πριν τη λήξη όλων των αναμετρήσεων που έχουν επιλέξει.

Bonus πρώτου στοιχήματος

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως για πρώτη φορά το νέο Pamestoixima.gr προσφέρει bonus πρώτου στοιχήματος*, για εγγραφή είτε online, είτε μέσω καταστημάτων ΟΠΑΠ. Περαιτέρω, οι παίκτες του νέου Pamestoixima.gr μπορούν να πραγματοποιούν καταθέσεις και αναλήψεις χρημάτων, μέσω χρεωστικής, προπληρωμένης ή πιστωτικής κάρτας. Η πλατφόρμα συνεργάζεται με τις τράπεζες Πειραιώς, Εθνική, Alpha, Eurobank, καθώς και με άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Μάλιστα, η εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού στο νέο Pamestoixima.gr, καθώς και η ταυτοποίηση στοιχείων και η κατάθεση χρημάτων μπορούν να πραγματοποιηθούν και στα καταστήματα  ΟΠΑΠ, διευκολύνοντας όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Για όσους εγγράφονται online, το νέο Pamestoixima.gr παρέχει τη δυνατότητα ταυτοποίησης στοιχείων ακόμα και με τη χρήση μόνο του αριθμού IBAN.

Η νέα πλατφόρμα εξασφαλίζει την αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων του υπεύθυνου παιχνιδιού, παρέχοντας δυνατότητες αυτοπεριορισμού. Συγκεκριμένα, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν όριο κατάθεσης, όριο συμμετοχής και όριο ημερήσιων απωλειών. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη και η δυνατότητα αυτοαποκλεισμού του παίκτη.

Ο ΟΠΑΠ αναφέρει, τέλος, πως για θέματα που αφορούν στον τρόπο εγγραφής, τοποθέτησης στοιχημάτων, ανάληψης χρημάτων από τον λογαριασμό τους κ.α., οι παίκτες μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με το εξειδικευμένο προσωπικό του Pamestoixima.gr, μέσω ζωντανής συνομιλίας εντός της πλατφόρμας, email, SMS  ή μέσω της τηλεφωνικής της γραμμής 18280.  (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο : “Ο ΟΠΑΠ επαναλανσάρει το Pamestoixima.gr” στην πηγή :   http://www.capital.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ