Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ στήριγμα στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

Ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ στήριγμα στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Ο θεσμοθετημένος και επιτυχημένος Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκυρίακο 23-24 Μαρτίου, 2019 θα έχει και φέτος ως μεγάλο χορηγό την ΟΠΑΠ Κύπρου ενώ για τέταρτη συνεχή χρονιά θα στηριχθεί μέσω του αγώνα και το Καραϊσκάκειο Ιδρυμα. Η ανανέωση της σύμπραξης ανθρωπιάς έγινε τη Δευτέρα (25 Φεβρουαρίου, 2019) στο Ολυμπιακό Μέγαρο και είχε ιδιαίτερη σημασία αφού ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ τρέχει παράλληλα με τις εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια παρουσίας της ΟΠΑΠ στην Κύπρο.

«Πενήντα χρόνια με δημιουργικές διαδρομές στην υγεία, τον πολιτισμό, την παιδεία, το περιβάλλον και βέβαια στον αθλητισμό» είπε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, εκφράζοντας τη χαρά του γιατί «την ιστορική επέτειο για μας και για τον τόπο θα την τιμήσουμε μαζί και με τους χιλιάδες δρομείς, οι οποίοι θα λάβουν μέρος στον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ».

Ο κύριος Αλετράρης στάθηκε ιδιαίτερα στην κοινωνική διάσταση της διοργάνωσης αφού μέσω αυτής ωφελείται και το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, η στήριξη του οποίου βρίσκεται πάντα στις προτεραιότητες της ΟΠΑΠ Κύπρου. Τόνισε επίσης την ευρύτερη και πολυσήμαντη αξία του 13ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ και κάλεσε όλους να τρέξουν ξανά «στις διαδρομές του αθλητισμού αλλά και της ανθρωπιάς. Διαδρομές γνώριμες για την ΟΠΑΠ Κύπρου, διαδρομές γνώριμες και για τους ανθρώπους του τόπου μας που είμαι σίγουρος ότι θα πλημμυρίσουν με τη συμμετοχή τους».

Ο Διευθυντής της διοργάνωσης, Σπύρος Σπύρου, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου για την ειλικρινή στήριξή της και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα δημιουργήσει νέα επίδοση συμμετοχών καθιστώντας την Κύπρο ένα από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τέτοιες μεγάλες εκδηλώσεις. «Είμαστε χαρούμενοι» είπε, «που και φέτος θα μπορέσουμε να σταθούμε αρωγοί στο τεράστιο ανθρωπιστικό έργο που παράγει το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα».

Η Πρόεδρος του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος, Δρ. Πόπη Κανάρη, ευχαρίστησε με τη σειρά της την ΟΠΑΠ Κύπρου αλλά και τους διοργανωτές του Μαραθωνίου για τη δημιουργική συνεργασία τους και τόνισε τη σημαντικότητα της ευαισθητοποίησης του κοινού, ιδιαίτερα των νέων, στο θέμα των δοτών μυελού των οστών, μέσω της μαζικότητας του αθλητισμού.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΑΝΤ1 Κύπρου, εκ μέρους του οποίου, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων, Αντιγόνη Αθηαινίτη, τόνισε τη σημασία της διοργάνωσης για τον τόπο και ιδιαίτερα για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα κι ευχαρίστησε τόσο τους διοργανωτές όσο και την ΟΠΑΠ Κύπρου για την ωφέλιμη συνεργασία τους.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε και η σχετική ταινία που θα προωθήσει τον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ μέσα από συγκλονιστικά μηνύματα, όπως αυτά ετοιμάστηκαν από το γραφείο «Τελεία και Παύλα» και την ΟΠΑΠ Κύπρου.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ στήριγμα στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα ” : στην πηγή: https://politis.com.cy/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ