Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Κατάστημα όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παιχνίδια !

Κατάστημα όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παιχνίδια !

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος εντοπίστηκε βραδινές ώρες χθες, 10 Ιανουαρίου 2019, στη Θεσσαλονίκη, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί, προσωρινά διευθύνοντες το κατάστημα και 2 παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια.

Για τα ίδια αδικήματα κατηγορείται και ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα, διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί και τεθεί σε λειτουργία πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι ελέγχονταν από 2 κεντρικές μονάδες – ηλεκτρονικούς υπολογιστές ( server ), ενώ σε δύο οθόνες εμφανίζονταν τυχερό παίγνιο και μονάδες πονταρίσματος.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 24 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
  • 2 κεντρικές μονάδες ( servers ) με τα παρελκόμενά τους,
  • 7 ειδικά τηλεχειριστήρια-πομποί για αλλαγή της κατάστασης των ηλεκτρονικών υπολογιστών,
  • το χρηματικό ποσό των 1.260 ευρώ και
  • χειρόγραφες σημειώσεις.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Εντοπίστηκε κατάστημα όπου διενεργούνταν παράνομα τυχερά παιχνίδια” : στην πηγή: https://www.policenews.eu

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ