Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Ιntralot: Μέλος του συστήματος κρατικών λοταριών GLMS

Ιntralot: Μέλος του συστήματος κρατικών λοταριών GLMS

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Συνδεδεμένο μέλος του Global Lottery Monitoring System (GLMS) του κοινού συστήματος ελέγχου των κρατικών λοταριών για το αθλητικό στοίχημα είναι από σήμερα η Ιntralot.

Το GLMS, στοχεύει στον εντοπισμό και στην ανάλυση ύποπτων στοιχηματικών δραστηριοτήτων που θα μπορούσαν να θέσουν υπό αμφισβήτηση την ακεραιότητα ενός αθλητικού διαγωνισμού. Βασιζόμενη στην εμπειρία του, η οποία ξεκίνησε το 2009 με την ίδρυση του ELMS από την European Lotteries, το GLMS απέκτησε παγκόσμια εμβέλεια τον Ιανουάριο του 2015 επεκτείνοντας το δίκτυό του και σε άλλες ηπείρους.

Πρόκειται για ένα σύστημα, που διευκολύνει τη ροή της πληροφορίας που αφορά στο αθλητικό στοίχημα ως μέρος της συλλογικής προσπάθειας των μελών της με στόχο να διασφαλίσει την ακεραιότητα του αθλητισμού παγκοσμίως και είναι αφιερωμένο στην αποτελεσματική συνεργασία όλων των βασικών εταίρων: ρυθμιστών, αρχών επιβολής νόμου και αθλητικών οργανισμών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Intralot από τους πλέον έμπειρους προμηθευτές τυχερών παιχνιδιών και αθλητικού στοιχήματος θα γίνει μέρος του εταιρικής προβολής του GLMS, θα λαμβάνει ενημέρωση και θα αποκτήσει πρόσβαση σε εργαλεία εκπαίδευσης και προστασίας καθώς και στο δίκτυο πληροφορίας που θα εγκαταστήσει το GLMS για τα μέλη του. Επιπλέον η Intralot ως χορηγός θα έχει τη δυνατότητα επικοινωνίας και συμμετοχής στις εκδηλώσεις του GLMS.

«Η Intralot μέσω της στήριξής της στο GLMS, τον φορέα προστασίας της ακεραιότητας για τις λοταρίες παγκοσμίως, μέσω του προγράμματος συνδεδεμένων μελών, αποδεικνύει την αξιόπιστη δέσμευσή της στην ανάπτυξη και ευημερία του αθλητισμού επενδύοντας στον τομέα της λοταρίας, όπως επίσης και στην καινοτόμο και υπεύθυνη λειτουργία του στοιχήματος. Καλωσορίζουμε θερμά την Intralot στην οικογένεια του GLMS και προσδοκούμε να υποδεχθούμε και άλλα μέλη στο προσεχές μέλλον» σχολίασε ο πρόεδρος του GLMS, Λουντοβίκο Κάλβι.

Από την πλευρά του ο Νίκος Νικολόπουλος, γενικός εμπορικός διευθυντής του ομίλου Intralot ΙΝΛΟΤ+0,96%σημείωσε πως γνωρίζοντας την εντυπωσιακή πρόσφατη ανάπτυξη του GLMS και αναγνωρίζοντας τη σημασία και την αξία του για τις λοταρίες, η εταιρεία παραδοσιακός προμηθευτής τεχνολογίας στοιχήματος και υπηρεσιών, συμμετέχει με ενθουσιασμό σε μια τόσο σημαντική πρωτοβουλία του κλάδου των λοταριών παγκοσμίως.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη συνεργασία μας και προσβλέπουμε στην συμμετοχή και συμβολή μας στην περαιτέρω ανάπτυξη και επιτυχία του GLMS όπως και στη διαφύλαξη της ακεραιότητας του αθλητισμού, μέσα από τέτοιες θεσμικές πρωτοβουλίες» κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο : ” Ιntralot: Μέλος του συστήματος κρατικών λοταριών GLMS  ” στην πηγή:  https://www.naftemporiki.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ