Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Γιατί ο Ψυχάρης βάζει φρένο στην πώληση του ΟΠΑΠ

Γιατί ο Ψυχάρης βάζει φρένο στην πώληση του ΟΠΑΠ

από
Μόνο 2 λεπτά

Ενώ η κυβέρνηση επενδύει στην επιχείρηση “καθαρά χέρια” συλλαμβάνοντας επιχειρηματίες και εξαφανίζοντας πολιτικούς τα

επιχειρηματικά συμφέροντα κινούνται σε διαφορετικό μύκος κύμματος δέχοντας πως πολλά μέτωπα παραμένουν ανοιχτά και προειδοποιώντας την πολιτική ηγεσία για τα… προβλήματα. Το τελευταίο άρθρο του Σταύρου Ψυχάρη, στο Βήμα, επιβεβαιώνει πως η διαπλοκή και η επιρροή των media στην άσκηση της πολιτικής είναι τεράστια.

Ενώ λοιπόν τα Media κανιβαλίζουν τους κκ Τσοχατζόπουλο, Λαυρεντιάδη, Παπακωνσταντίνου και τους γνωστούς τραγουδιστές ο επικεφαλής του ΔΟΛ ασχολείται με την “χρυσοτόκο όρνιθα”, όπως αποκαλεί τον ΟΠΑΠ.

Αν και ο ΔΟΛ δεν εμπλέκεται ευθέως στην ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας παρεμβαίνει προειδοποιώντας την κυβέρνηση να μην πουλήσει τον ΟΠΑΠ, γιατί η ευθύνη για κάτι τέτοιο θα είναι μεγάλη.

Ακολουθώντας μια ορθή λογική διαδικασία ο ισχυρών άνδρας του Συγκροτήματος Λαμπράκη αντικρούει τις κραυγές για μαζικές αποκρατικοποιήσεις και καταλήγει στο παράδειγμα του ΟΠΑΠ… προτείνοντας μάλιστα και την εναλλακτική λύση της εκμίσθωσής του απέναντι στην πώληση.

Βέβαια δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το τεράστιο διαφημιστικό budjet του ΟΠΑΠ ούτε όμως και τα λεφτά από τη διαδικτυακή και έντυπη διαφήμιση του ιντερνετικού τζόγου, η οποία θα επιτραπεί ξανά σύντομα.

Αν τώρα λάβει κανείς υπόψη του ότι ο Στ. Ψυχάρης είναι συνέταιρος με την οικογένεια Μπόμπολα σε αρκετές δραστηριότητες και συνυπολογίσει και το γεγονός ότι ο Μπόμπολας έχει μεγάλες εταιρίες διαδικτυακού στοιχήματος τότε μπορεί να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Τα Νέα, εφημερίδα του ΔΟΛ, εξαπέλυσαν κατά μέτωπο επίθεση κατά της Google για φοροδιαφυγή… και λίγο μετά επιτρέπει με ΦΕΚ η διαφήμιση ιντερνετικού τζόγου στην Ελλάδα (που αποτελεί τεράστιο έσοδο για τους εκδότες παγκοσμίως), τότε η εικόνα αρχίζει να καθαρίζει.

Οι συνδέσεις και οι διασυνδέσεις είναι πολλές και το θέμα των αποκρατικοποιήσεων και της κοπής της πίτας των εταιριών του Δημοσίου δεν έχει ακόμα αρχίσει, έτσι υπάρχει χρόνος για να αλλάξει ελαφρώς ή και πολύ η κατανομή της…

Διαβάστε το άρθρο «Γιατί ο Ψυχάρης βάζει φρένο στην πώληση του ΟΠΑΠ» στην πηγή: newskosmos.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ