Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Εξαιρετικά επιτυχημένη η εισαγωγή του “Πάμε Στοίχημα live”

Εξαιρετικά επιτυχημένη η εισαγωγή του “Πάμε Στοίχημα live”

από
Μόνο 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Με το “πόδι το καλό” μπήκε το “Πάμε Στοίχημα live” στην οικογένεια των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ Α.Ε. και αγκαλιάστηκε

από τους παίκτες, οι οποίοι, να σημειωθεί, δεν εγκατέλειψαν το γνωστό – και, πλέον, παραδοσιακό παιχνίδι της – “Πάμε Στοίχημα”.


Με τζίρο που ξεπέρασε τα 20 εκατ. ευρώ και ήταν περίπου διπλάσιος από την αρχική εκτίμηση, το “Πάμε Στοίχημα live” και με μέση απόδοση προς τους παίκτες στα επίπεδα του 90%, όσο περίπου οι μέσες ετήσιες αποδόσεις στα μονά παιχνίδια και οπωσδήποτε απολύτως ανταγωνιστική σε σχέση με τις αποδόσεις οποιασδήποτε άλλης διεθνούς εταιρείας στοιχηματισμού, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον ίων παικτών, οι οποίοι, να σημειωθεί, έδειξαν προτίμηση στα παιχνίδια που διεξήχθησαν αργά το βράδυ.


Συνολικά στο “Πάμε Στοίχημα live” κατατέθηκαν 559.700 δελτία, με τον αγώνα Ισπανίας – Πορτογαλίας να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με 34.619 δελτία, δεύτερο τον αγώνα Ολλανδίας – Δανίας, με 31.684 δελτία και τρίτο τον αγώνα Γερμανίας – Ιταλίας, με 31.673 δελτία.

Ο τελικός έμεινε στην 6η θέση από άποψη συγκέντρωσης ενδιαφέροντος, με 26.918 δελτία, ενώ σε ότι αφορά τη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στο Euro 2012, το ενδιαφέρον των παικτών συγκέντρωσε ο αγώνας με την Γερμανία, με περισσότερα από 27.000 δελτία συμμετοχής.


Σχεδόν το σύνολο των πρακτορείων συμμετείχαν στο “Πάμε Στοίχημα live”, με το 30% να παρατείνουν τη λειτουργία τους ως το τέλος και των αγώνων για τους οποίους χρειάστηκε ακόμη και η διαδικασία των πέναλτι. Ωστόσο, το 96% του τζίρου στο “Πάμε Στοίχημα live” έγινε στο 53% των πρακτορείων κι αυτό αποδίδεται στη θέση του καταστήματος σε σχέση με την γύρω περιοχή (μικροί οικισμοί, χωριά ή απόμερες περιοχές), το πελατολόγιο και την προσωπικότητα του πράκτορα, την διαρρύθμιση και το μέγεθος του καταστήματος ως προς τη φιλοξενία πελατών, ειδικά για το live, κ.α.


Είναι γεγονός ότι η συμμετοχή παικτών στο “Πάμε Στοίχημα live” ξεκίνησε διστακτικά, αλλά το ενδιαφέρον αυξανόταν ημέρα με την ημέρα, καθώς γινόταν περισσότερο γνωστό και κατανοητό ως προς τη διαδικασία του και στο τέλος αγκαλιάστηκε από τους παίκτες εξαιτίας των εξαιρετικών αποδόσεων και της άμεσης καταθολής των κερδών μετά την ολοκλήρωση κάθε τύπου στοιχηματισμού (π.χ. ημίχρονο, επόμενο γκολ, κλπ ).
Μεγαλύτερη έφεση ως προς το “Πάμε Στοίχημα live”, έδειξαν οι κάτοικοι της Βόρειας Ελλάδας και ιδίως της Θεσσαλονίκης.


Ήδη, η ΟΠΑΠ Α.Ε. μελετά επισταμένα όλα τα αποτελέσματα και τις παραμέτρους της πρώτης εφαρμογής του «Πάμε Στοίχημα live», έτσι, ώστε, το παιχνίδι να βελτιωθεί και εμπλουτιστεί, πριν από την προσφορά του με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Διαβάστε το άρθρο «Εξαιρετικά επιτυχημένη η εισαγωγή του “Πάμε Στοίχημα live” της ΟΠΑΠ Α.Ε.» στην πηγή: KINGBET

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ