Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Επαφές συνεργασίας μεταξύ Μελισσανίδη – Κοπελούζου

Επαφές συνεργασίας μεταξύ Μελισσανίδη – Κοπελούζου

από
Μόνο < 1 λεπτό

Aύριο –εκτός απροόπτου- τα εταιρικά σχήματα που ενδιαφέρονται να αγοράσουν τον ΟΠΑΠ θα πρέπει να οριστικοποιήσουν τη σύνθεση τους, καθώς στις 17 Απριλίου πρέπει να υποβληθούν οι δεσμευτικές οικονομικές προσφορές. Οι διεργασίες μεταξύ των ομίλων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον κορυφώνονται, στον απόηχο του κλίματος που δημιούργησε η απόφαση της γενικής συνέλευσης του OΠΑΠ να αναθέσει το έργο του τεχνολογικού παρόχου για πέντε χρόνια στην Intralot.

Χωρίς τίποτε να είναι δεδομένο καθώς όλοι οι υποψήφιοι για τον ΟΠΑΠ μιλούν με όλους -και συνεπώς οι εκπλήξεις δεν πρέπει να αποκλείονται- τις τελευταίες ημέρες φαίνεται να έχει κερδίσει έδαφος η ιδέα να συσπειρωθούν οι έλληνες ενδιαφερόμενοι σε ένα κοινό σχήμα στο οποίο θα μετέχει και ξένος όμιλος. Σχετικές κουβέντες γίνονται ανάμεσα στις πλευρές των Χρήστου Κοπελούζου και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ταυτόχρονα στον ΟΠΑΠ υπάρχει έντονη φημολογία σε σχέση με την υπογραφή της σύμβασης με την Ιntralot και το πότε αυτή θα πραγματοποιηθεί. Ωστόσο, δεδομένου ότι η ισχύς της προσφοράς της Ιntralot λήγει στις 11 Απριλίου το πιθανότερο είναι ότι η σύμβαση θα υπογραφεί, καθώς αυτή είναι η εισήγηση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΠΑΠ, η οποία έχει εγκριθεί και από τη γενική συνέλευση, αν και ορισμένοι από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές υποστηρίζουν ότι η συνέλευση της 6ης Απριλίου είναι άκυρη.

Διαβάστε το άρθρο «Επαφές συνεργασίας μεταξύ Μελισσανίδη – Κοπελούζου για τον ΟΠΑΠ» στην πηγή: newmoney.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ