Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑVLTS Εντοπίστηκε παράνομη λέσχη ηλεκτρονικού τζόγου

Εντοπίστηκε παράνομη λέσχη ηλεκτρονικού τζόγου

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Αθηναϊκό κατάστημα ψυχαγωγίας είχε μετατραπεί σε …λέσχη για τυχερά παιχνίδια

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε την Τετάρτη σε περιοχή της Αθήνας, ειδικά διαμορφωμένος χώρος που είχε μετατραπεί σε παράνομη λέσχη για διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών.

Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος και τρεις παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ συγκατηγορούμενος για τα ίδια αδικήματα είναι ο ιδιοκτήτης του χώρου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο, διαπιστώθηκε να έχουν εγκατασταθεί 15 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε 3 εκ των οποίων συμμετείχαν οι παίκτες σε τυχερά παιχνίδια και 2 επιπλέον ηλεκτρονικοί υπολογιστές (servers) οι οποίοι αποτελούσαν το κέντρο διαχείρισης. Στο πλαίσιο αυτό, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα παρελκόμενα τους, 4 ασύρματες κάμερες και ιδιόχειρες σημειώσεις.

Σημειώνεται ότι έξωθεν του χώρου υπήρχε η επιγραφή που παρέπεμπε σε κατάστημα με διαφορετική επαγγελματική δραστηριότητα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Εντοπίστηκε παράνομη λέσχη ηλεκτρονικού τζόγου – Τέσσερις συλλήψεις ” : στην πηγή:  http://www.lawandorder.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ