Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Εγένετο… «Volley League Πάμε Στοίχημα»!

Εγένετο… «Volley League Πάμε Στοίχημα»!

από
Μόνο 2 λεπτά

 Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε. για την περίοδο 2015- 2016, καθώς και τη νέα επίσημη ονομασία του Πρωταθλήματος, η οποία μετά από έξι χρόνια θα αλλάξει και θα είναι πλέον «Volley League Πάμε Στοίχημα».

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής για τη συμφωνία: «Η ΕΣΑΠ ανακοινώνει την ανανέωση συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την ΟΠΑΠ Α.Ε. για την περίοδο 2015 2016 καθώς και τη νέα επίσημη ονομασία του Πρωταθλήματος της κορυφαίας κατηγορίας Ανδρών στο βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 20152016, η οποία θα είναι «Volley League Πάμε Στοίχημα» και η οποία συνοδεύεται από το Νέο Σύνθετο Λογότυπο “Volley League Πάμε Στοίχημα”.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ αποτελεί το αγαπημένο παιχνίδι των Ελλήνων. Στα 15 χρόνια της ύπαρξης του το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχει πάντα ως στόχο τη συνεχή βελτίωση και εξέλιξη. Στα πλαίσια αυτά αναδιαμορφώνεται και βελτιώνεται αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των πελατών.

Πρόσφατα λανσαρίστηκε το νέο κουπόνι σε μορφή φυλλαδίου που δίνει τη δυνατότητα στους παίχτες να επιλέξουν τον επιθυμητό αγώνα ανάμεσα σε μια πληθώρα αγώνων που ανέρχονται στους 1.500 κάθε βδομάδα., ενσωματώνοντας καινούργια, συναρπαστικά πρωταθλήματα απ’ όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα, τα ειδικά στοιχήματα ανά αγώνα ξεπερνούν τα 80, δίνοντας την ευκαιρία στον έμπειρο παίχτη να επιλέξει το στοίχημα της επιλογής του.» Η απορία βέβαια όλων έχει να κάνει με το ότι το πρωτάθλημα βόλεϊ θα διαφημίζει ένα προϊόν, το οποίο δεν περιλαμβάνει στο κουπόνι του τους αγώνες της βόλεϊ λιγκ!

Διαβάστε το άρθρο “Εγένετο… «Volley League Πάμε Στοίχημα»!” στην πηγή “ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ”

{loadposition news_leading_banner}

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ