Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Έφοδος και λουκέτο σε μαγαζί με «φρουτάκια»

Έφοδος και λουκέτο σε μαγαζί με «φρουτάκια»

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο ελέγχων για τη βεβαίωση παραβάσεων που αφορούν στη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε, σε περιοχή της Αθήνας, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του καταστήματος και (2) πελάτες – παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα τη παραβάσεις των νόμων για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Στο χώρο είχαν εγκατασταθεί (19) ηλεκτρονικοί υπολογιστές, σε (2) εκ των οποίων κατελήφθησαν οι πελάτες – παίκτες να συμμετέχουν σε παράνομα τυχερά παίγνια και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος αποτελούσε το κέντρο διαχείρισης και ελέγχου (server).

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: (20) κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών με σκληρούς δίσκους, (21) οθόνες και λοιπά περιφερειακά Η/Υ,  (5) κάμερες και καταγραφικό και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Έφοδος και λουκέτο σε μαγαζί με «φρουτάκια» ” : στην πηγή: https://www.dikastiko.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ