Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Δυο συλλήψεις ατόμων στα Πετράλωνα για ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών

Δυο συλλήψεις ατόμων στα Πετράλωνα για ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Εξιχνιάσθηκαν οκτώ περιπτώσεις ληστειών σε καταστήματα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων και μία σε ζαχαροπλαστείο

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες (9-5-2019) στα Πετράλωνα, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 40 και 59 ετών, για ληστείες κατά συναυτουργία και κατά συρροή, απείθεια και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι νωρίτερα είχαν διαπράξει ληστεία σε καταστήματα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων στη Νέα Σμύρνη και ο μεν 59χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στα Πετράλωνα μετά από καταδίωξη, ο δε 40χρονος συνεργός του εντοπίσθηκε αργότερα στην ίδια περιοχή και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας.

Ο 59χρονος κατά τη στιγμή της σύλληψής του, απέρριψε περίστροφο με πέντε (5) φυσίγγια εντός του βυκίου του, ενώ στην κατοχή του 40χρονου βρέθηκε το χρηματικό ποσό των -1.375- ευρώ, προερχόμενο από τη ληστεία που προηγουμένως είχαν διαπράξει.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες, από τις αρχές Απριλίου, προέβαιναν συστηματικά στην διάπραξη ένοπλων ληστειών σε καταστήματα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι κατηγορούμενοι αφού πρώτα εντόπιζαν τους «στόχους» τους, τους προσέγγιζαν μεταμεσονύκτιες κυρίως ώρες, χρησιμοποιώντας μοτοσυκλέτες και εισέρχονταν σε αυτούς, μετά τη θραύση του υαλοπίνακα, με τσιμεντόλιθους, πέτρες ή σφυρί. Στη συνέχεια ακινητοποιούσαν με την απειλή περιστρόφου υπαλλήλους και πελάτες και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά.

Κατά τη διάπραξη των ληστειών κάλυπταν τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλα, ενώ φορούσαν γάντια προκειμένου να μην αφήνουν ίχνη.

Μέχρις στιγμής, εξιχνιάσθηκαν οκτώ (8) περιπτώσεις ληστειών σε καταστήματα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων και μία (1) περίπτωση σε ζαχαροπλαστείο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “ Δυο συλλήψεις ατόμων στα Πετράλωνα για ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών” : στην πηγή: https://www.policenews.eu/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ