Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Δ.Σ και Γενικές συνελεύσεις των Πρακτόρων

Δ.Σ και Γενικές συνελεύσεις των Πρακτόρων

από
Μόνο 2 λεπτά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε στις 22/9/2011 στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ στην Πάτρα, η πρώτη Γενική Συνέλευση Πρωτοβάθμιου Σωματείου με θέματα τις προτάσεις του ΟΠΑΠ για την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού της προμήθειας μας στο Στοίχημα

και τα υπόλοιπα παιχνίδια και την εισαγωγή των καρτών για τη χρήση της σε κάθε εναλλακτικό τρόπο διάθεσης των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ που θα επιλεγεί στο μέλλον, όπως και η διάθεση των VLT’s που προβλέπονται από το νόμο.

 

Στην Γενική Συνέλευση έδωσαν το παρών εννενήντα έξι (96)μέλη καθώς και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας (ΠΟΕΠΠΠ) που κλήθηκε να συμμετάσχει.
Λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων παρευρέθησαν οικιοθελώς πράκτορες από όμορους νομούς καθώς και ο πρόεδρος του Σωματείου Ηλείας και ο πρόεδρος του Σωματείου Φθιώτιδας.


Μετά από ενδελεχή παρουσίαση όλων των παραμέτρων των αλλαγών που προτείνονται, αλλά και ουσιαστικού διαλόγου αποφασίστηκε:

1. Ομόφωνη υιοθέτηση των θέσεων της επιτροπής παιχνιδιών της ΠΟΕΠΠΠ για τη κλιμακωτή προμήθεια και εξουσιοδότηση στους αντιπροσώπους του Σωματείου για υπερψήφισή τους στη ΓΣ της ΠΟΕΠΠΠ

2. Κατά πλειοψηφία (πλην ενός) υιοθέτηση των θέσεων της ΠΟΕΠΠΠ για τον υπολογισμό της προμήθειας των υπόλοιπων παιχνιδιών με ποσοστό επί του μεικτού κέρδους και εξουσιοδότηση στους αντιπροσώπους του Σωματείου για υπερψήφιση τους στη ΓΣ της ΠΟΕΠΠΠ

3. Ομόφωνη απόφαση, για προμήθεια και εγκατάσταση όλων των VLT’s που δικαιούμαστε από το Νόμο περί Ρύθμισης των παιγνίων, αποκλειστικά στο υπάρχον δίκτυο των πρακτορείων

4. Ομόφωνη υιοθέτηση της κάρτας παίκτη για κάθε χρήση εναλλακτικών τρόπων πώλησης, με ρητή εντολή να πιστώνεται η προμήθεια στο τελευταίο πρακτορείο που ανανέωσε τις μονάδες χρήσης..


Το προεδρείο της γενικής συνέλευσης, ευχαριστεί τα μέλη και τους συναδέλφους που έδωσαν ηχηρή παρουσία στη Γενική Συνέλευση μας και εντυπωσίασαν με την σοβαρότητα, την ορθότητα των επιχειρημάτων τους, αποδεικνύοντας ότι οι πράκτορες με αίσθημα ευθύνης μπορούν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις προκειμένου να πετύχουν την ανάπτυξη του επαγγέλματος και ιη διατήρηση της κερδοφορίας των πρακτορείων τους.

Το ερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (ΠΟΕΠΠΠ) θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 03/10/2011 στην θεσσαλονίκη στις 18:00 στα γραφεία της Ένωσης θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής.

Το συγκεκριμένο ΔΣ. θα είναι ανοιχτό και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι οι Πράκτορες.

Διαβάστε το άρθρο «ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ!» στην πηγή: ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ