Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Δημήτρης Μάρης για ΟΠΑΠ: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία δυναμική εταιρεία με έντονα ελληνικά χαρακτηριστικά»

Δημήτρης Μάρης για ΟΠΑΠ: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία δυναμική εταιρεία με έντονα ελληνικά χαρακτηριστικά»

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Η απόφαση στρατηγικής συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ βασίστηκε στην πεποίθηση μας και στην στρατηγική μας να επενδύσουμε στην ελληνικότητα της εταιρείας και στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία δυναμική εταιρεία με έντονα ελληνικά χαρακτηριστικά, δήλωσε από το βήμα του Thessaloniki Summit ο Δημήτρης Μάρτης, πρόεδρος της 24Media και μέτοχος της Stoiximan.gr.

Ο κ. Μάρης επισήμανε, συγκεκριμένα, ότι η απόφαση «βασίστηκε στην πεποίθηση μας και στην στρατηγική μας να επενδύσουμε στην ελληνικότητα της εταιρείας.

Αυτό δεν είναι ένα σχήμα λόγου, είναι μία πραγματικότητα. Το να μπορέσουμε να συντηρήσουμε τον ελληνικό πυρήνα της εταιρείας για εμάς ήταν θεμελιώδης αρχή και συγκριτικό πλεονέκτημα.

Δύο ανταγωνίστριες εταιρείες οι οποίες επί μακρόν είχαν αντιπαλότητα και ανταγωνισμούς, κάθισαν σε ένα τραπέζι και μέσω ενός συμβιβασμού αποφασίσαμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε.

Είναι μία πολύ σημαντική κίνηση καθώς στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ιδιαίτερα δυναμική εταιρεία με έντονα ελληνικά χαρακτηριστικά».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο :”Δημήτρης Μάρης για ΟΠΑΠ: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία δυναμική εταιρεία με έντονα ελληνικά χαρακτηριστικά»” στην πηγή :http://www.mononews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ