Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΠΠΠ Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΠΠΠ Αθήνα, 30 Δεκεμβρίου 2012

από
Μόνο 2 λεπτά

Την 30η Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Κυριακή συνεδρίασε εκτάκτως στην Αθήνα το Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Π.Π. με μοναδικό θέμα συζήτησης

τις απεργιακές κινητοποιήσεις ενόψει της εφαρμογής του μέτρου περί επιβολής φόρου 10% επί των κερδών των παικτών από το πρώτο ευρώ. Στο πλαίσιο της άνω συνεδρίασης αποφασίστηκαν ομόφωνα οι συντονισμένες και κλιμακούμενες ενέργειες που θα λάβουν χώρα για να αντιμετωπιστεί με κάθε δυνατό τρόπο η φορολογική λαίλαπα στα μικροκέρδη των παικτών που οδηγεί τον κλάδο μας στην οικονομική κατάρρευση.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ μας διαβεβαίωνε ότι απέστειλε σχετικό έγγραφο στο αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών περί αναστολής εφαρμογής του καταστροφικού φορολογικού μέτρου επί τετραμήνου, αιφνιδίως η ΟΠΑΠ ΑΕ απέστειλε την από 24.12.2012 Επιστολή-Οδηγία περί άμεσης εφαρμογής του ως άνω μέτρου.

Συνάδελφοι μας κλείνουν τα Πρακτορεία μας! Η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. είναι ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ που ξεκινά την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013.

Πρόθεση του Δ.Σ. είναι ταυτόχρονα να συνεχιστούν αμείωτες οι προσπάθειες και οι πιέσεις για την τροποποίηση του ψηφισθέντος νόμου που πλήττει ανεπανόρθωτα τον κλάδο μας. Επιπροσθέτως εξακολουθούν οι συντονισμένες ενέργειες μας για συναντήσεις με παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών προκειμένου να επιτευχθεί η κατάδειξη των θέσεών μας αλλά και οι καταστροφικές συνέπειες σε περίπτωση εφαρμογής της άνω νομοθετικής διάταξης που εφαρμόζεται αποκλειστικά στα τυχερά παιχνίδια της ΟΠΑΠ ΑΕ. Σε τι αποβλέπουν ΆΡΑΓΕ;

Αυτήν τη μάχη θα τη δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όπως κάναμε στο παρελθόν δίνοντας τη δική μας απάντηση.

Ήδη από σήμερα με την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ ξεκίνησε ο ανένδοτος αγώνας σε κάθε επίπεδο μέχρι τελικής δικαίωσής μας.

Κάτω τα χέρια από τα Πρακτορεία μας και τις οικογένειές μας.

Φορολογούν την ελπίδα!

Έχουμε χρέος και ηθική υποχρέωση, για την επιβίωση μας και τους πελάτες μας, να άρουμε αυτή την αδικία και θα γίνει συντονισμένα και οργανωμένα όπως ξέρουμε και έχουμε δείξει στο παρελθόν, για το καλό όλων μας.

Αντιδρούμε δυναμικά με πίστη για την επιβίωση του κλάδου.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι ως Έλληνες πολίτες να επιτρέψουμε σε κανέναν, να κλείσει τις επιχειρήσεις μας με τέτοια μέσα!

Όλοι μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ σαν μια γροθιά από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013 με ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ.

Αυτή τη μάχη δεν θα τη χάσουμε. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας και στους παίκτες μας.

Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων

Νίκος Δρακούλης

Διαβάστε το άρθρο «ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΕΠΠΠ 30-12-2012» στην πηγή: poeppp.org

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ