Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.

από
Μόνο 2 λεπτά

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ GAMING HALLS ΙΔΙΩΤΕΣ (Μη Πράκτορες ΟΠΑΠ)

Σχετικά με την ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ GAMING HALLS από την ΟΠΑΠ Α.Ε., και σε Ιδιώτες (μη πράκτορες ΟΠΑΠ) που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και αφορά την εκμετάλλευση των 16.500 παιγνιομηχανημάτων (VLTS) οφείλουμε να ενημερώσουμε τον κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με τα παρακάτω: 

 Α.1. Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 4002/11 «…τα 16500 παιγνιομηχανήματα εγκαθίστανται και εκμεταλλεύονται από την ΟΠΑΠ Α.Ε. μέσω των πρακτορείων της..». Για να το πούμε πιο ΑΠΛΑ, η εγκατάσταση και εκμετάλλευση των 16.500 παιγνιομηχανημάτων, αφορά ΜΟΝΟ το υπάρχον φυσικό δίκτυο και τους πράκτορες της ΟΠΑΠ Α.Ε., και μάλιστα -ο νόμος- προβλέπει τη δυνατότητα εγκατάστασης 1-3 VLTS μέσα στα υφιστάμενα πρακτορεία τύπου ΣΤ’. Η ΟΠΑΠ Α.Ε. αυτά τα αγνοεί παρανόμως και θέλει να διαθέσει μέρος των 16.500 VLTS σε ιδιώτες.
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ανατρέξει σε παλαιότερες ανακοινώσεις μας, όπου αναφερόμαστε αναλυτικά τόσο στο Νόμο και τον Κανονισμό της Ε.Ε.Ε.Π για την εγκατάσταση και λειτουργία των VLTS, όσο και στη σύμβαση των πρακτόρων με την ΟΠΑΠ ΑΕ η οποία ισχύει από το 2009.

2. Για τους Ιδιώτες Επενδυτές, ο Νόμος προβλέπει την εκμετάλλευση 18.500 παιγνιομηχανημάτων, τα οποία θα προσφερθούν σε τρίτους (όχι πράκτορες) και μάλιστα μεταγενέστερα χρονικά της διαδικασίας για την λειτουργία των 16.500.

Β. Η ΠΟΕΠΠΠ θα διεκδικήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα των πρακτόρων που απορρέει από τον Νόμο τον Κανονισμό και την Σύμβαση τους, και ήδη έχει καταθέσει Ασφαλιστικά Μέτρα εναντίον της ΟΠΑΠ Α.Ε., η εκδίκαση των οποίων έχει οριστεί για το Μάρτιο του 2015.

Γ. Θυμίζουμε, και τις πρόσφατες δηλώσεις της σημερινής Κυβέρνησης ότι δεν θα επιτρέψει τη καζινοποίηση της χώρας και θα προστατέψει με κάθε τρόπο το φυσικό δίκτυο που είναι τα σημερινά πρακτορεία, προστατεύοντας ταυτόχρονα και τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Η Ομοσπονδία πρακτόρων ΟΠΑΠ οφείλει να τα υπενθυμίσει αυτά στους φίλους μας Ιδιώτες, που θέλουν να ενδιαφερθούν για τα GAMING HALLS, αλλά και στους συναδέλφους πράκτορες.

Ο Υπεύθυνος Τύπου και Δημόσιων Σχέσεων

Μανώλης Περάκης 9 771109″145107 06


Διαβάστε το “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΠΠΠ” στην πηγή “ΣΤΟΙΧΗΜΑ”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ