Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ “Βραβεία ήθους ΟΠΑΠ: Πρώτο το ΑΠΟΕΛ για τις αγωνιστικές 13-16”

“Βραβεία ήθους ΟΠΑΠ: Πρώτο το ΑΠΟΕΛ για τις αγωνιστικές 13-16”

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ για δεύτερη τετράδα αγώνων του πρωταθλήματος Cyta αναδεικνύεται ομάδα ήθους στα βραβεία ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα το ΑΠΟΕΛ ήταν πρώτο στις αγωνιστικές 13-16 στην ειδική βαθμολογία τίμιου παιγνιδιού που προκύπτει μέσα από τις βαθμολογίες των παρατηρητών σύμφωνα με τα κριτήρια της FIFA και της UEFA όπου λαμβάνονται υπόψη οι κάρτες, η συμπεριφορά παραγόντων προπονητών παικτών και φιλάθλων, ο σεβασμός στις αποφάσεις των διαιτητών και προς τους αντιπάλους και το θετικό παιγνίδι των ομάδων.

Το χρηματικό βραβείο στο ΑΠΟΕΛ θα απονεμηθεί τη Δευτέρα πριν από την έναρξη του αγώνα με την Αλκή σε ζωντανή μετάδοση από την Cytavision από εκπροσώπους της ΚΟΠ και της ΑΕ ΟΠΑΠ Κύπρου.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο των βραβείων ήθους ΟΠΑΠ θα τιμηθούν με ειδικό έπαθλο και χρηματικό βραβείο όλες η ομάδες ήθους 2018-2019 των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσουν ΚΟΠ και ΟΠΑΠ.

Για τις πρώτες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος Cyta ,βραβεύτηκε ο Απόλλωνας, για την δεύτερη τετράδα αγώνων μοιράστηκαν το χρηματικό βραβείο Απόλλωνας, Ομόνοια και Ερμής, και για την τρίτη τετράδα αγώνων πάλι το ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Βραβεία ήθους ΟΠΑΠ: Πρώτο το ΑΠΟΕΛ για τις αγωνιστικές 13-16” : στην πηγή: http://www.athlitiki.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ