Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Από την Admine η καμπάνια της OPAP SPORTS για το Κυπριακό Πρωτάθλημα.

Από την Admine η καμπάνια της OPAP SPORTS για το Κυπριακό Πρωτάθλημα.

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

 
Η ADMINE αναδείχθηκε νικήτρια σε spec που διοργάνωσε η OPAP SPORTS LTD, για το 360ᶛ επικοινωνιακό λανσάρισμα του opapbet, του νέου, καινοτόμου, καναλιού αθλητικού στοιχηματισμού μέσω αυτόματων betting terminals.

To scope της συνεργασίας, περιλαμβάνει καμπάνια λανσαρίσματος του opapbet, activations με στόχο να συστήσουν το νέο τρόπο sports betting στους Κύπριους παίκτες, το branding των ειδικών χώρων που θα διαμορφωθούν στα περισσότερα από 160 πρακτορεία της OPAP SPORTS για το νέο κανάλι στοιχηματισμού και όλη η digital στρατηγική της OPAP SPORTS.

«Πραγματικά μας τιμά η επιλογή της OPAP SPORTS. Μαζί έχουμε σχεδιάσει μια ανατρεπτική 360ᶛ στρατηγική που θα δώσει νέα δυναμική στο brand, αλλάζοντας την Κυπριακή αγορά betting», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ADMINE, Τηλέμαχος Μαυράκης.

Η συνεργασία εγκαινιάστηκε ήδη με την πρώτη καμπάνια, με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο και την δεύτερη, «Κυπριακό πρωτάθλημα» να βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στον αέρα. Με κεντρικό μήνυμα «Εδώ το ζεις» και με τη χρήση πρωτότυπων illustrations που δίνουν χρώμα στην επικοινωνία και διαφοροποιούνται ριζικά από τον ανταγωνισμό, η καμπάνια επικοινωνεί τη νέα εποχή που φέρνουν τα τερματικά μηχανήματα opapbet στο Κυπριακό Πρωτάθλημα, που φέτος αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Η Ξένια Χατζηιωαννίδου Director της Admine Κύπρου συμπληρώνει «είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με την OPAP SPORTS καθώς μοιραζόμαστε την ίδια φιλοσοφία σε επίπεδο στρατηγικής της επικοινωνίας και έχουμε μια κοινή προσέγγιση στη δημιουργικότητα και την καινοτομία».

Διαβάστε όλο το αρθρο με τίτλο :” Από την Admine η καμπάνια της OPAP SPORTS για το Κυπριακό Πρωτάθλημα.” στην πηγή : http://www.24sports.com.cy/gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ