Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Αλεξανδρούπολη: Στον τραπεζικό του λογαριασμό μπαίνουν 85.000 ευρώ – Οι κρατήσεις ήταν αδύνατον να μετριάσουν τη χαρά του!

Αλεξανδρούπολη: Στον τραπεζικό του λογαριασμό μπαίνουν 85.000 ευρώ – Οι κρατήσεις ήταν αδύνατον να μετριάσουν τη χαρά του!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

είναι εδώ και μερικές ημέρες ένας κάτοικος της ευρύτερης περιοχής της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος ήταν ο τυχερός της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου, στην κατηγορία «Εγγυημένο Έπαθλο».

Η συγκεκριμένη κλήρωση γίνεται κάθε Τρίτη. Την Τρίτη που πέρασε (20/11) ο τυχερός της κληρωτίδας ήταν ο συγκεκριμένος Αλεξανδρουπολίτης. Το λαχείο αγοράστηκε από το πρακτορείο Λαχείων «η Τράπεζα» της Αλεξανδρούπολης και όπως είπε ο υπεύθυνος του Θανάσης Τσομακιάν, μετά και τις σχετικές κρατήσεις, ο τυχερός θα εισπράξει περίπου 85.000 ευρώ.

Ο κάτοχος του λαχνού δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο πρακτορείο και αυτό μπορεί να μην συμβεί και ποτέ, καθώς η είσπραξη των χρημάτων, γίνεται ούτως ή άλλως από τα γραφεία του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, όπου ο τυχερός μπορεί να πάει μόνος του και χωρίς τη μεσολάβηση του πράκτορα.

Πάντως το Λαϊκό Λαχείο και ο ΟΠΑΠ γενικά έχουν ήδη διαθέσει στην αγορά τις εορταστικές εκδόσεις ενόψει των Χριστουγέννων. Πέρα από την χριστουγεννιάτικη έκδοση του Λαϊκού Λαχείου, μεγάλη έμφαση δίνεται φέτος και στο γνωστό «Σκρατς» το οποίο κυκλοφορεί σε ειδικές τυχερές συσκευασίες πολλών δελτίων σε τιμή προσφοράς.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο : “Αλεξανδρούπολη: Στον τραπεζικό του λογαριασμό μπαίνουν 85.000 ευρώ – Οι κρατήσεις ήταν αδύνατον να μετριάσουν τη χαρά του!” : στην Πηγή: reportal.grxronos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ