Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ 17/09/2012: Η συνάντηση ΟΠΑΠ και ΠΟΕΠΠΠ!

17/09/2012: Η συνάντηση ΟΠΑΠ και ΠΟΕΠΠΠ!

από
Μόνο 2 λεπτά

Χθες Δευτέρα έγινε η πρώτη επίσημη συνάντηση μεταξύ της νέας διοίκησης της ΟΠΑΠ και μελών του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΠΠ, ενώ στη

συνάντηση δεν παρευρέθηκε τελικά γι’ άγνωστους λόγους ο Πρόεδρος του μεγαλύτερου σωματείου Πρακτόρων της χώρας, της Αθήνας.


Από ανεπίσημες πηγές (επιμένω πως η έγκυρη και καλύτερη πληροφόρηση είναι η επίσημη πληροφόρηση, αλλά λόγω της πίεσης του χρόνου δεν είχα τη δυνατότητα να έχω επίσημη πληροφόρηση για όσα θα σας αναφέρω παρακάτω), σας γράφω όσα κι ό, τι πρόλαβα να μάθω κυρίως μέσω διαδικτύου.


Καλό όμως θα είναι να περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση γι’ αυτή τη συνάντηση.
Αυτά που εγώ έμαθα, όπως σας είπα από… ανεπίσημες πηγές για αυτή τη συνάντηση είναι τα παρακάτω:

Την Πέμπτη θα υπάρξει σύσκεψη για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE και στην οποία σύσκεψη θα οριστεί η ακριβής ημερομηνία επανέναρξης του παιχνιδιού στα Πρακτορεία (ακούστηκε για τέσσερα παιχνίδια live την εβδομάδα). Τα Πρακτορεία που βρίσκονται σε διακανονισμό θα μπουν σε τρεις κλίμακες κι ανάλογα θα οριστεί το πλαφόν τους, έτσι ώστε να μπορούν αυτά τα Πρακτορεία να λειτουργούν χωρίς σοβαρά προβλήματα και να μπορούν επίσης να ανταπεξέρχονται στις υποχρεώσεις τους.

Συζητήθηκαν τρόποι καταπολέμησης του παράνομου στοιχήματος και η αναβάθμιση των παιχνιδιών. Τέλος, μετά από επιθυμία και των δύο πλευρών, αποφασίστηκε να υπάρχει συνάντηση, μία φορά το μήνα, μεταξύ της διοίκησης της ΟΠΑΠ με την ΠΟΕΠΠΠ, στην οποία αυτή συνάντηση θα συζητούνται και θα επιλύονται προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι δύο πλευρές.


Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.
της ΠΟΕΠΠΠ:

Πρόεδρος: Κ. Τοπτσίδης

Α’ Αντιπρόεδρος: Α. Λυριστής

Β Αντιπρόεδοος: Π.Κλείτσας

Γενικός Γραμματέας: Η.Λάππας

Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: ©Αθανασιάδης Ταμίας: Δ.Πίγκος

Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: ΝΔρακούλης Μέλη: Σ.Βαρακλιώτης, ΟΛεοντίδης, Χ.Καρακίζιος, Π.Ντόμαλης, Ν,Πασαπόρτης, Ο,Σουλιμέτση, Δ,Σκούρας, Ν.Φαργκάνης.


Διαβάστε το άρθρο «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΠΟΕΠΠΠ!» στην πηγή: ΠΡΟΓΝΩΣΠΟΡ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ