Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ Φυλάκιση 10 μηνών για τον 40χρονο στη Θεσσαλονίκη – Έπαιξε τυχερά παιχνίδια 1.500 ευρώ και δεν πλήρωσε

Φυλάκιση 10 μηνών για τον 40χρονο στη Θεσσαλονίκη – Έπαιξε τυχερά παιχνίδια 1.500 ευρώ και δεν πλήρωσε

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Ο 40χρονος που καταδικάστηκε δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο – Προσήλθε μόνο η μητέρα του

Σε φυλάκιση 10 μηνών, με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 40χρονος που έπαιξε τυχερά παιχνίδια σε πρακτορείο ΟΠΑΠ της Θεσσαλονίκης και αρνήθηκε να πληρώσει το αντίτιμο. 

Οι παίκτες σερφάρουν καθε μέρα στο ίντερνετ !

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, λίγο πριν τις 9.00, όταν ο 40χρονος συμπλήρωσε αρκετά δελτία ΚΙΝΟ αξίας 1.550 ευρώ και όταν έγινε η διαδικασία της κατοχύρωσης των δελτίων τότε είπε στον υπάλληλο πως δεν έχει χρήματα για να τον πληρώσει. 

Το πρακτορείο σου υπάρχει στο ιντερνετ για να το δουν ?

Όπως κατέθεσε σήμερα στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο υπάλληλος του πρακτορείου που βρίσκεται στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης, ο άνδρας έπαιξε δελτία 1.500 ευρώ και ενώ στην αρχή ισχυρίστηκε ότι έχει χρήματα επάνω του για να πληρώσει την αξία τους, στη συνέχεια αρνήθηκε και ανέφερε ότι θα φέρει τα χρήματα τις επόμενες ημέρες. 

Έχουμε τον τρόπο για να σε βοηθήσουμε ! 

Τότε ο εργαζόμενος κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι γνώριζε τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου, κάτι που δεν ίσχυε. «Με εξαπάτησε, δεν μου έδωσε ποτέ τα χρήματα. Την επόμενη ημέρα ήρθε στο κατάστημα και μου είπε ότι θα τα πάρω τα χρήματά μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι  να καλύψω τη ζημιά. Εργάζομαι ένα μήνα στο συγκεκριμένο κατάστημα και έχω ένα μικρό παιδί, δεν μπορώ να πληρώσω τη ζημιά», κατέθεσε ο υπάλληλος, ζητώντας από το δικαστήριο να δώσει λύση. 

Με το app.masterbet.gr το πρακτορείο σου θα βρίσκεται στα κινητά των παικτών της περιοχής σου!

Σημειώνεται ότι ο 40χρονος που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 μηνών για απάτη, για χρέη ύψους 1.550 ευρώ στο πρακτορείο, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και προσήλθε μόνο η μητέρα του για να δήλωση ότι ο ίδιος διαγνώστηκε με κορωνοϊό, χωρίς όμως να έχει κάποιο έγγραφο που να το αποδεικνύει. 

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Φυλάκιση 10 μηνών για τον 40χρονο στη Θεσσαλονίκη – Έπαιξε τυχερά παιχνίδια 1.500 ευρώ και δεν πλήρωσε” στην πηγή:https://www.protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ