Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Το τελεσίγραφο της Τρόικα για την ΠΩΛΗΣΗ του ΟΠΑΠ!

Το τελεσίγραφο της Τρόικα για την ΠΩΛΗΣΗ του ΟΠΑΠ!

από
Μόνο < 1 λεπτό

Την τελευταία τους ζαριά παίζουν ξοφλημένοι εκδότες και άφραγκοι Νταβατζήδες γύρω από την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ.

Αφού κυριολεκτικά τα δίνουν όλα για να αποτρέψουν την ιδιωτικοποίηση της «χρυσοτόκου όρθνιας» του Περιστερίου,πιέζοντας ασφυκτικά στο παρασκήνιο, αντί για πώληση μετοχών, το Ελληνικό Δημόσιο να επιλέξει τον δρόμο μιας ερμαφρόδιτης «ενοικίασης» του ΟΠΑΠ.

Βεβαίως λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο: Δηλαδή την Τρόικα.
Η οποία όχι μόνο δεν συζητά οποιαδήποτε άλλο ενδεχόμενο, πλην της ΠΩΛΗΣΗΣ του ΟΠΑΠ, αλλά έχει στείλει ΑΥΣΤΗΡΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ στην Ελληνική κυβέρνηση και στο Υπουργείο Οικονομικών πως ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙ σε κανένα άλλο σενάριο πλην της ΠΩΛΗΣΗΣ του ΟΠΑΠ.

Και οι λόγοι είναι  δύο:

Πρώτον,εάν ΔΕΝ ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΠΑΠ το προϋπολογισμένο 1 δις ευρώ που αναμένεται να εισφέρει (πάνω-κάτω) η πώληση του 33% του Οργανισμού, θα κληθούν να το πληρώσουν (ξανά) μισθωτοί και συνταξιούχοι, με νέες εφιαλτικές μειώσεις στα εισοδήματα τους.

Δεύτερον
,  ο ΟΠΑΠ, όπως και οι Τράπεζες, θεωρούνται (απολύτως δικαιολογημένα)  από την Τρόικα το προνομιακό πεδίο δράσης της πλέον ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ και ΔΙΕΘΑΡΜΕΝΗΣ εγχώριας Επιχειρηματικής Ελίτ, που φέρει και την απόλυτη ευθύνη για την πτώχευση ενός Κράτους και την εξαθλίωση ενός Λαού.

Είναι ολοφάνερο λοιπόν, πως η Τρόικα ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ “κολπάκια” με την ιδιωτικοποίηση ενός οργανισμού ο οποίος έχει ταυτιστεί απόλυτα, με την λογική της ΣΗΨΗΣ και της ΑΡΠΑΧΤΗΣ των κομματικών συμμοριών, των Διαπλεκόμενων Εκδοτών και των Εθνικών Νταβατζήδων…

Διαβάστε το άρθρο «Το τελεσίγραφο της Τρόικα για την ΠΩΛΗΣΗ του ΟΠΑΠ!» στην πηγή: Lykavitos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ