Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠ Τον Απρίλιο νομικές εξελίξεις για τον ΟΠΑΠ;

Τον Απρίλιο νομικές εξελίξεις για τον ΟΠΑΠ;

από
Μόνο < 1 λεπτό

Η αγορά των τυχερών παιχνιδιών έχει «κολλήσει», περιμένοντας τις νομικές εξελίξεις, με ελάχιστες εταιρίες, όπως την Sportingbet και την Vistabet,

να παρέχουν τις υπηρεσίες τους νόμιμα τους Έλληνες παίκτες. Την ίδια ώρα, έχουν αρχίσει οι ψίθυροι ότι έρχονται εξελίξεις στην υπόθεση της αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ, η οποία αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο στη συνέχεια.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του ΔΟΛ, ο Απρίλιος θα είναι ο καθοριστικός μήνας για την πορεία του προγράμματος των αποκρατικοποιήσεων, ανάμεσα στις οποίες προτεραιότητα παίρνει (εκτός των άλλων) ο ΟΠΑΠ.

Αντιγράφουμε: «Την Τετάρτη, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας είχε μακρά συνεργασία με τον επικεφαλής του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, Τ. Αθανασόπουλο με αντικείμενο την πορεία του προγράμματος ενόψει και της έλευσης της τρόικας στο τέλος Φεβρουαρίου. Το ΤΑΙΠΕΔ αναμένει στις 5 Απριλίου τις δεσμευτικές προσφορές για την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ καθώς κορυφώνεται ο εγχώριος και διεθνής ανταγωνισμός».

Με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να μην έχει πειστεί ακόμα ότι μπορούμε να διευθετήσουμε το θέμα του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ και με την αγορά να ζητάει λύσεις, το επόμενο διάστημα αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Διαβάστε το άρθρο «Τον Απρίλιο εξελίξεις για τον ΟΠΑΠ;» στην πηγή: pokerlobby

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ