Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Τι διατυπώθηκε χτες στην Βουλή για τον ΟΠΑΠ

Τι διατυπώθηκε χτες στην Βουλή για τον ΟΠΑΠ

από
Μόνο 2 λεπτά

Μια τροπολογία που φέρνει τα πάνω κάτω στον ΟΠΑΠ και τα πρακτορεία του έρχεται να βρει αντιμέτωπους τους πράκτορες. Στον αγώνα τους

να κρατήσουν ότι τους έχει απομείνει βρίσκουν σύμμαχους αρκετούς βουλευτές οι οποίοι θέλουν να διαφυλάξουν τον ΟΠΑΠ και τα συμφέροντα των πρακτόρων , αλλά και των παικτών αντίστοιχα.


Ο Πάνος Καμμένος για τον ΟΠΑΠ

Χτες  στα έδρανα της Βουλής ο κ.Πάνος Καμμένος κατέθεσε την ένστασή του στην περιβόητη φορολόγηση των κερδών του ΟΠΑΠ από το πρώτο ευρώ.

Μιλώντας  για  «ρουσφέτια» και «μπίζνες» της κυβέρνησης σε βάρος της μεγαλύτερης κερδοφόρας επιχείρησης στην Ελλάδα και παγκοσμίως, έθεσε το βασικό ερώτημα: «Ποιοι θα κερδίσουν όταν φύγουν οι παίκτες από το στοίχημα και πέσει η αξία του ΟΠΑΠ»;

Η απάντηση ήταν «όλοι αυτοί που παίζουν στις εταιρείες στοιχημάτων των «φίλων» σας  και των «υποψήφιων» αγοραστών του ΟΠΑΠ.

 

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τον ΟΠΑΠ

Κατά την διάρκεια της χθεσινής πολύωρης ομιλίας των βουλευτών, ο κ.Λαφαζάνης στην ομιλία του έκανε λόγο για την εισαγωγή φορολόγησης των κερδών των παικτών από το πρώτο κιόλας ευρώ και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην εισαγωγή του δεύτερου άρθρου από τον κ. Στουρνάρα.

Στην τοποθέτησή του περί εισαγωγής δεύτερου άρθρου, ο κ. Λαφαζάνης αναφέρθηκε ότι βρισκόμαστε σε «μπανανία» και πρέπει όλοι όσοι κάθονται στα υπουργικά έδρανα να σεβαστούν τον λαό.

Στην ερώτησή του «Γιατί δεύτερο άρθρο»;, απάντησε:

  • Για να κλείσετε τα πρακτορεία;
  • Για να φορολογήσετε τα στοιχήματα από το πρώτο ευρώ;
  • Για να ξεχαρβαλώσετε τον ΟΠΑΠ;
  • Για να ξεπουληθεί σε μια νύχτα;

 Μετά από πολύωρες προσπάθειες και ομιλίες των πρακτόρων με τους βουλευτές και τα κόμματα στην Βουλή, η φορολόγηση των τυχερών παιγνίων πέρασε στο πολυνομοσχέδιο δρομολογώντας έτσι την διάλυση του ΟΠΑΠ.

Οι πράκτορες πλήττονται βαθύτατα με αυτή την τροπολογία, παρόλ αυτά θα συνεχίσουν τους αγώνες τους για να κρατήσουν ότι τους ανήκει.


Πηγή: praktores.com

Ο Πάνος Καμμένος για τον ΟΠΑΠ

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τον ΟΠΑΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ