Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Συνελήφθη ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ – Δήλωσε ψεύτικη ληστεία 4.158 ευρώ!

Συνελήφθη ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ – Δήλωσε ψεύτικη ληστεία 4.158 ευρώ!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο < 1 λεπτό

Χειροπέδες φόρεσαν οι αστυνομικοί σε 52χρονο Ηρακλειώτη μετά από ψευδή καταγγελία και κατάθεση που έγιναν στην Ασφάλεια Ηρακλείου από τον ίδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 52χρονος είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στην πόλη του Ηρακλείου και αποφάσισε και εκείνος, όπως πολλοί πελάτες του, να παίξει κάποια δελτία.

Ακριβώς όπως και οι πελάτες του, και όλοι μας, έπρεπε κι εκείνος να πληρώσει τα δελτία που έπαιξε, αλλά όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της Αστυνομίας και την κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων… δεν ήθελε να πληρώσει.

Mε 33  διαφορετικές οθόνες  στην PROγνωση της Master Bet προσφέρεις στου παίκτες σου έγκυρες – ζωντανες πληροφορίες και αποτελέσματα (μέχρι 138 αγώνες /οθόνη!)

Έτσι, μετέβη στην Ασφάλεια Ηρακλείου, στις 23.03.2022 τα μεσάνυχτα και κατέθεσε ότι «άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσαν από τον ίδιο, το χρηματικό ποσό των 4.158 ευρώ προερχόμενα από εισπράξεις επιχείρησης ιδιοκτησίας του», σύμφωνα με το δελτίο της Αστυνομίας.

Όμως, οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν την υπόθεση. Συνεπώς, από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση, προέκυψε ότι ο 52χρονος είχε δηλώσει ψευδώς την εν λόγω ληστεία σε βάρους του.

Έχεις πρακτορείο?
Ακόμα να δοκιμάσεις την εφαρμογή του πράκτορα στο κινητό σου? 

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις!

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα έχεις όλες τις πληροφορίες για να διευκολύνεις την δουλεία σου   Δωρεάν

Η υπόθεση ψευδούς καταγγελίας εξιχνιάστηκε σήμερα (29.03.2022) από αστυνομικούς  της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στη σύλληψη του 52χρονου ενώ  σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ψευδής καταγγελίας και ψευδής κατάθεσης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Συνελήφθη ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ – Δήλωσε ψεύτικη ληστεία 4.158 ευρώ! ” στην πηγή : https://fonien.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ