Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Συνελήφθησαν εννέα άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια

Συνελήφθησαν εννέα άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Συνελήφθησαν χθες στη Ρόδο και θα δικαστούν ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου αύριο Παρασκευή, εννέα ημεδαποί ηλικίας από 30 έως 66 ετών, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.
Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν ένας 54χρονος, ένας 30χρονος, ένας 34χρονος, ένας 57χρονος, ένας 33χρονος, ένας 64χρονος, ένας 49χρονος, ένας 53χρονος, κι ένας 56χρονος, ενώ συγκατηγορούμενή τους είναι και η 42χρονη Ουκρανή ιδιοκτήτρια του καταστήματος – παραδοσιακού καφενείου, η οποία κατά την ώρα του ελέγχου απουσίαζε και δεν συνελήφθη.
Στους αστυνομικούς περιήλθαν πληροφορίες ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα το κατάστημα λειτουργεί ως χώρος διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων και συγκεκριμένα του παιγνίου «ΠΟΚΕΡ» με την παραλλαγή αυτού, τύπου «TEXAS HOLDEM».
Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν ότι σχεδόν καθημερινά στο εν λόγω κατάστημα συγκεντρώνονται παίκτες κατόπιν πρόσκλησης από τον πρώτο κατηγορούμενο.
Επιπλέον, ο προαναφερόμενος είναι ο διοργανωτής του παιχνιδιού και υπεύθυνος για την ενημέρωση των ατόμων ώστε να γίνει εφικτή η ομαλή διεξαγωγή του απαγορευμένου παιγνίου.
Την 17η Απριλίου 2019 και περί ώρα 00:10’ οι αστυνομικοί έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση μετέβησαν στο ανωτέρω κατάστημα, όπου διαπιστώθηκε ότι εντός αυτού υπήρχαν τρία τραπέζια τύπου πόκερ σχήματος οβάλ επενδυμένα με τσόχα.
Στο πρώτο τραπέζι κάθονταν περιμετρικά εννέα άτομα εκ των οποίων τα οκτώ συμμετείχαν σε παίγνιο με τραπουλόχαρτα.

Καθένας από αυτούς είχε μπροστά του τραπουλόχαρτα και μάρκες, ενώ στο κέντρο του τραπεζιού υπήρχε ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο οποίος μοίραζε τραπουλόχαρτα, μάζευε τις μάρκες με την λήξη της κάθε παρτίδας-γύρας και εμφάνιζε νέα τραπουλόχαρτα στους παίκτες.
Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.842,10 ευρώ που κατείχαν και στοιχημάτιζαν οι κατηγορούμενοι, 469 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας, τράπουλες με τις οποίες διενεργούνταν το παράνομο παίγνιο, κ.α..
Ως συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορούμενων παρίσταται ο δικηγόρος κ. Ακης Δημητριάδης.

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Συνελήφθησαν εννέα άτομα για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια ” : στην πηγή:www.dimokratiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ