Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Συλλήψεις για παράνομο τζόγο μέσω διαδικτύου στη Χαλκιδική

Συλλήψεις για παράνομο τζόγο μέσω διαδικτύου στη Χαλκιδική

από
Μόνο < 1 λεπτό

Πίσω από την ταμπέλα του internet cafe στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής κρυβόνταν, σύμφωνα…με την αστυνομία, μια οργανωμένη

επιχείρηση παράνομου στοιχήματος, την οποία αποκάλυψε η διακριτική επιτήρηση του χώρου και η αιφνιδιαστική έρευνα αστυνομικών του τμήματος Ασφαλείας Πολύγυρου.

Ειδικότερα, η έφοδος των αστυνομικών στο εν λόγω internet cafe πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσο της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη ο 30χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης του καταστήματος, με τη μεσολάβηση του οποίου ενεργούταν ο παράνομος στοιχηματισμός.

Επίσης, συνελήφθησαν και τρεις πελάτες του καταστήματος (δύο Έλληνες 62 ετών και 14 ετών και ένας υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στερούταν ταξιδιωτικών εγγράφων) για παράνομο τζόγο μέσω διαδικτύου ποντάροντας κατά τη διάρκεια τυχερού παιχνιδιού διάφορα χρηματικά ποσά.

Συγκεκριμένα, το ερευνώμενο κατάστημα, είχε μετατραπεί σε χώρο διενέργειας παράνομου στοιχήματος, όπου μέσω ηλεκτρονικού λογαριασμού σε ιστοσελίδα εταιρείας στοιχημάτων, δινόταν η δυνατότητα στοιχηματισμού χρηματικών ποσών, σχετικού με την έκβαση ποδοσφαιρικών αγώνων με αποδόσεις μεγαλύτερες του Ο.Π.Α.Π..

Για τη διενέργεια του στοιχήματος είχαν εγκατασταθεί στο κατάστημα ένας φορητός και τρεις επιτραπέζιοι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που χρησιμοποιήθηκαν κατά την διενέργεια των παιγνίων, οι οποίοι κατασχέθηκαν.

Σε βάρος των εμπλεκομένων, που θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκιδικής, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «περί Παιγνίων».

Διαβάστε το άρθρο «Συλλήψεις για παράνομο τζόγο μέσω διαδικτύου στη Χαλκιδική» στην πηγή: directNEWS.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ