Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Στον ανακριτή ο Αργύρης Ντινόπουλος για το ΟΠΑΠ

Στον ανακριτή ο Αργύρης Ντινόπουλος για το ΟΠΑΠ

από
Μόνο < 1 λεπτό

Στην αρμόδια ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση του ΟΠΑΠ κατέθεσε σήμερα για περισσότερο από 2 ώρες ο Αργύρης

Ντινόπουλος. Η έρευνα για τον ΟΠΑΠ ξεκίνησε ύστερα από αναφορά του Αργύρη Ντινόπουλου προς τον εισαγγελέα οικονομικού… εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη η οποία κατετέθη στις 13 Δεκεμβρίου 2011.

Ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος μετά από αυτή την αναφορά του βουλευτή, διέταξε προκαταρκτική εξέταση στα πλαίσια της οποίας έγινε η σημερινή (28/05/2012) κατάθεση του Αργύρη Ντινόπουλου.
Ο βουλευτής της Ν.Δ. από τον Μάιο του 2010 κατέθεσε πάνω από 10 ερωτήσεις στη Βουλή για θέματα του ΟΠΑΠ χωρίς ποτέ να πάρει συγκεκριμένη απάντηση από τον τότε Υπουργό Παύλο Γερουλάνο.
Οι καταγγελίες του Αργύρη Ντινόπουλου, (οι οποίες περιλαμβάνονται στις ερωτήσεις του) αφορούν στην σύμβαση με την Ιντραλότ, στις λεόντειες συμβάσεις με διαφημιστικές εταιρείες, στις προσλήψεις (μέσα σε δύο χρόνια) πάνω από 60 στελεχών με μισθούς από 5.000 έως 15.000 ευρώ τον μήνα και άλλα.
Πρόσφατα ο Αργύρης Ντινόπουλος κατήγγειλε τη μεθόδευση της διοίκησης του οργανισμού ώστε να καθυστερεί συνεχώς ο διαγωνισμός για τη νέα σύμβαση με «τον τεχνολογικό πάροχο» ώστε αυτή να ανατεθεί και πάλι με απευθείας ανάθεση στην Ιντραλότ.
Το τελευταίο σκάνδαλο της διοίκησης Ιωάννη Σπανουδάκη αφορά στον … Σωτήρη Σπανίδη. Ο οποίος αφού έλαβε ως εφάπαξ από τον ΟΠΑΠ το θηριώδες ποσό των 400.000 ευρώ επαναπροσελήφθη ως συνταξιούχος στον οργανισμό με μηνιαίο μισθό 4.500 ευρώ!

Διαβάστε το άρθρο «ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΑΠ» στην πηγή: fimotro

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ