Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Στα κάγκελα οι πράκτορες ΟΠΑΠ

Στα κάγκελα οι πράκτορες ΟΠΑΠ

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Αιτία ο αποκλεισμός τους από τα μέτρα στήριξης που πήρε η κυβέρνηση για τις πληττόμενες απο την πανδημία επιχειρήσεις

Η τελευταία κυβερνητική παρέμβαση της 14ης Ιανουαρίου αναφορικά με την ανακούφιση των πληττόμενων από την πανδημία εργαζόμενων και επιχειρήσεων άφησε εκτός υποστηρικτικού νυμφώνος τους πράκτορες τού ΟΠΑΠ, με αποτέλεσμα να επικρατεί αναβρασμός στις τάξεις τους.

Σήμερα όλα γίνονται από το κινητό τηλέφωνο.

Μάλιστα, φρόντισαν να δημοσιοποιήσουν τη μεγάλη δυσαρέσκειά τους αποστέλλοντας επιστολή διαμαρτυρίας με αποδέκτες τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον αναπληρωτή ΥΠΑΝ Νίκο Παπαθανάση, καθώς και τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο.

Η διοίκηση της ΠΟΕΠΠΠ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ Α.Ε.) λέει χαρακτηριστικά ότι, παρά τις σχετικές υποσχέσεις που έλαβε, τα 4.000 πρακτορεία έμειναν ξανά έξω από τα μέτρα στήριξης, την ώρα που εντάχθηκαν σε αυτά –έστω και για σύντομο χρονικό διάστημα– τα καζίνο και άλλες πληττόμενες επιχειρήσεις.

Βάλε και το δικό σου το πρακτορείο στα κινητά χιλιάδων παικτών!

https://app.masterbet.gr/opap-shops-map

Δοκίμασε ΔΩΡΕΑΝ

Οι πράκτορες θυμίζουν ότι οι επιχειρήσεις τους ήταν ίσως οι μόνες που έμειναν κλειστές για σχεδόν ένα χρόνο λόγω της πανδημίας, ενώ ήταν και από τις τελευταίες που έλαβαν κάποιου είδους στήριξη από το κράτος.

Λένε, επίσης, ότι η υγειονομική αντιμετώπιση των πρακτορείων τους ήταν η σκληρότερη από σχεδόν κάθε κλάδο της αγοράς, υπογραμμίζοντας ότι με απόφαση της κυβέρνησης τα καταστήματα του δικτύου τού ΟΠΑΠ έγιναν η μόνη οργανωμένη εμπορική αλυσίδα στην Ελλάδα, στην οποία επιβλήθηκε να λειτουργεί αποκλειστικά με εμβολιασμένους ή νοσήσαντες πελάτες, όταν όλο το λιανεμπόριο μπορεί να εξυπηρετεί και μη εμβολιασμένους, με rapid test.

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .

Οι πράκτορες επικαλούνται κυβερνητικές διαβεβαιώσεις περί αποκατάστασης των στρεβλώσεων που όμως –όπως λένε– δεν έγιναν πράξεις, με αποτέλεσμα «τελικά δίκιο έχουμε και δίκιο δεν βρίσκουμε, καθώς ούτε αίρονται οι αδικίες, ούτε μέτρα στήριξης λαμβάνονται για τα καταστήματά μας και τους περίπου 20.000 εργαζόμενους που απασχολούν».

Έχεις πρακτορείο?
Ακόμα να δοκιμάσεις το Master Bet app στο κινητό σου? 

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις!

Ως κατακλείδα, στην ΠΟΕΠΠΠ προαναγγέλλουν νέες κινητοποιήσεις ξεκαθαρίζοντας ότι έχουν φτάσει πλέον στα όριά τους, μη μπορώντας να αντέξουν τον μηδενισμό των εσόδων τους από το mini lockdown με μόνους ωφελούμενους τους online ανταγωνιστές του ΟΠΑΠ, την ίδια ώρα που στα ΜΜΕ κυκλοφορούν «σενάρια για μέτρα που θα σφίξουν κι άλλο τη θηλιά στον λαιμό μας, όπως σκέψεις για νέες αυξήσεις στον φόρο των κερδών των παικτών».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ” Στα κάγκελα οι πράκτορες ΟΠΑΠ” : στην πηγή:https://tvkosmos.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ