Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Προς όλους τους πράκτορες: Βεβαιώσεις κερδών-Γ.Ε.Μ.Η.-Nova

Προς όλους τους πράκτορες: Βεβαιώσεις κερδών-Γ.Ε.Μ.Η.-Nova

από
Μόνο 2 λεπτά

Ανακοίνωση της Ένωσης Πρακτόρων Ν. Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: To Δ.Σ. της «Ε Π Ο.Θ.Χ.» θα ήθελε

να σας ενημερώσει για τα παρακάτω: 

NOVA OTEtv:

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η συνεργασία ΟΠ ΑΠ & ΠΟΕΠΠΠ για την εξασφάλιση προνομιακού πακέτου σύνδεσης με τις NOVA & OTEtv, που θα ξεκινήσει από την 1 η Οκτωβρίου 2012. Λεπτομέρειες και πληροφορίες υπάρχουν στο ενημερωτικό δελτίο του ΟΠΑΠ που θα μοιραστεί μέσω των «κεντρικών» σε όλους τους πράκτορες, καθώς και στο site της ΠΟΕΠΠΠ http://www.poeppp.org.


ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΚΕΡΔΩΝ ΟΠΑΠ:

To 2012 πολλοί εκ των συναδέλφων αντιμετώπισαν πρόβλημα κατά την παραλαβή των βεβαιώσεων κερδών από τον ΟΠΑΠ για την οικονομική χρήση του 2011. Τούτο προέκυψε καθώς παρά τη σύσταση εταιρείας εκ των συναδέλφων οι βεβαιώσεις κερδών στάλθηκαν στα φυσικά πρόσωπα δημιουργώντας έτσι σοβαρό πρόβλημα στην υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης. Η πρόεδρος του Σωματείου μας επεσήμανε το θέμα στους καθ’ ύλην αρμόδιους του ΟΠΑΠ, οι οποίοι της ζήτησαν αναλυτική κατάσταση με τους πράκτορες που αντιμετώπισαν το παραπάνω πρόβλημα. Για το λόγο αυτό παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Σωματείου έως τις 20 Σεπτεμβρίου 2012 και να δηλώσετε την επωνυμία της επιχείρησης σας και τον κωδικό του πρακτορείου σας προκειμένου το θέμα να επιλυθεί το ταχύτερο δυνατό και να αποφευχθεί η επανάληψη του στο μέλλον.


ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (Γ.Ε.ΜΗ):

Σε συνέχεια της από 28/5.2012 ενημερωτικής επιστολής του Σωματείου μας θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας αποφάσισε τη δημιουργία ενός ενιαίου εμπορικού μητρώου, στο οποίο θα υπάγονται όλες οι νομικές μορφές (Ο.Ε., Ε.Ε., Ε.Π.Ε., ΑΕ κ.λπ.) επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Όσοι εκ των συναδέλφων λειτουργείτε τα πρακτορεία σας με τη μορφή εταιρείας θα πρέπει να δηλώσετε τούτο άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ε.Ε.Θ. http:// www.eeth.gr και στο εικονίδιο «Υποχρεωτική Απογραφή των Εταιρειών στο ΓΕΜΗ», όπου θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες και έντυπα. Τονίζουμε ιδιαίτερα ότι η εν λόγω απογραφή είναι υποχρεωτική και δεν γίνεται αυτόματα ούτε και για τους συναδέλφους που είναι μέλη του Ε.Ε.Θ.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Κ.Λ0ΥΡ0Π0ΥΛ0:

Επ’ ευκαιρία των εγκαινίων της 77ης ΔΕΘ με πρωτοβουλία της προέδρου κας Αναστασίας Τζαμπαζλή και σε συνεργασία με τη Δ/νση ΟΠΑΠ Β. Ελλάδος, η Ενωσή μας προσκάλεσε τον νέο Πρόεδρο & Δ. Σύμβουλο της ΟΠΑΠ κ.Κωνσταντίνο Λουρόπουλο σε συνάντηση για μια πρώτη γνωριμία με εκπροσώπους του κλάδου μας. Στη συνάντηση θα παραστούν το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσής μας, ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΠΠ κ. Κ. Τοπτσίδη ς, καθώς και προεδρεία των σωματείων των νομών που ανήκουν στη Δ/ νση Β. Ελλάδος.
ΔΙΟΡΘΩΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι στο ενημερωτικό όπου αναγράφονταν οι κωδικοί πρακτορείων των συναδέλφων που κληρώθηκαν για τα ποδήλατα, εκ παραδρομής σνεγράφη ο κωδ. πρακτ. 28269, ο οποίος είναι ανύπαρκτος αντί του σωστού κωδ. πρακτ. 28262.


Για την Ένωση

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αναστασία Τζαμπαζλή και  Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κωνσταντίνα Κυριακίδου

Διαβάστε το άρθρο «Ανακοίνωση της Ένωσης Πρακτόρων Ν. Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής» στην πηγή: KINGBET

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ