Αρχική ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Προβληματισμός και στους λαχειοπώλες στα Τρίκαλα για την επόμενη μέρα του lockdown

Προβληματισμός και στους λαχειοπώλες στα Τρίκαλα για την επόμενη μέρα του lockdown

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Ξέμειναν από… τύχη οι λαχειοπώληδες. Πλέον το… τυχερό δελτίο το κρατά στα χέρια του το υπουργείο Οικονομικών και οι αρμόδιες υπηρεσίες, που τους ζητούν να πληρώσουν άμεσα και τοις μετρητοίς τις οφειλές τους, διότι σε άλλη περίπτωση θα τους βγάλουν στο σφυρί τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Η Πανελλήνια Ένωση Πρακτόρων Εθνικών Λαχείων εκπέμπει S.O.S για τους 1.200 πλανόδιους λαχειοπώλες που κινδυνεύουν να βρεθούν από τη μία μέρα στην άλλη χωρίς δουλειά, καθώς δεν θα έχουν στα χέρια τους τα πολυπόθητα λαχεία για τους πελάτες τους, που κυνηγούν την τύχη τους για περισσότερες από 7 δεκαετίες, αφού η ιστορία το λαχείου ξεκίνησε το 1937.

Μην μένεις πίσω στις εξελίξεις .
Κάνε το πρακτορείο σου διαφορετικό και ανταγωνιστικότερο
Δες εδώ ΔΩΡΕΑΝ πως θα το κάνεις

Το υπουργείο Οικονομικών τερματίζει τη πίστωση στους βασικούς διανομείς των λαχείων και απαιτεί να εξοφληθεί άμεσα, σπάζοντας τον κρίκο της χρηματοδότησης δημιουργώντας  πλείστα προβλήματα και στην εταιρεία Ελληνικά Λαχεία ΑΕ που ελέγχεται από τον ΟΠΑΠ,  που συνεχίζει την τροφοδοσία της αγοράς μέσα από τους παραδοσιακούς λαχειοπώλες και τα δικά του πρακτορεία.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Το υπουργείο Οικονομικών τερματίζει τη πίστωση στους βασικούς διανομείς των λαχείων και απαιτεί να εξοφληθεί άμεσα, σπάζοντας τον κρίκο της χρηματοδότησης δημιουργώντας  πλείστα προβλήματα και στην εταιρεία Ελληνικά Λαχεία ΑΕ που ελέγχεται από τον ΟΠΑΠ,  που συνεχίζει την τροφοδοσία της αγοράς μέσα από τους παραδοσιακούς λαχειοπώλες και τα δικά του πρακτορεία.

Και σαν να μην έφτανε αυτό από την Τρίτη μπαίνουν στην δίνη των νέων μέτρων και οι περισσότεροι από αυτούς σκέφτονται να σταματήσουν να πουλάνε λαχεία. Στην αγορά της πόλης των Τρικάλων  οι λαχειοπώλες που κυκλοφορούν είναι λιγότεροι από άλλες χρονιές και σαφώς και με λιγότερες σειρές στα χέρια.

Όλοι προτιμούν να είναι σε συγκεκριμένα σημεία  ή να πλησιάζουν τους πελάτες στις καφετέριες. Αυτές τις ημέρες έχουν να δουλέψουν για να βγάλουν ένα μεροκάματο, τις καθημερινές όμως δεν έχουν πια δουλειά.

Η κίνηση στο λαχείο, όπως λένε οι λαχειοπώλες, έχει μειωθεί μέχρι 80%!

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Προβληματισμός και στους λαχειοπώλες στα Τρίκαλα για την επόμενη μέρα του lockdown ” : στην πηγή:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ