Αρχική Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ Πρακτορείο ΟΠΑΠ σημαίνει Ασφαλές παιχνίδι και προστασία από τον εθισμό!

Πρακτορείο ΟΠΑΠ σημαίνει Ασφαλές παιχνίδι και προστασία από τον εθισμό!

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Το παιχνίδι όπως τα περισσότερα πράγματα στην ζωή πρέπει να έχει όρια και να μην τα ξεπέρνα .

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ εκτός όλων των άλλων αποτελεί και τον πλέον ασφαλή χώρο που ένας παίκτης μπορεί να προστατεύεται από τον εθισμό περισσότερο από οπουδήποτε αλλού.

Αυτό συμβαίνει διότι στον χώρο ενός πρακτορείου ο παίκτης “ελέγχεται” από τους υπόλοιπους παίκτες και κυρίως από τον πράκτορα, ως προς την συμπεριφορά του και μπορούν εύκολα να εντοπιστούν δείγματα εθισμού ή άλλων υπερβολών στο παιχνίδι.

Μην ξεχνάμε πως μέσα σε ένα πρακτορείο αναπτύσσονται ισχυρές σχέσεις φιλίας που έχουν δημιουργούν ασπίδα προστασίας από περίεργες συμπεριφορές για τον κάθε φίλου-παίκτη.

Δεν είναι τυχαίο πως ο νομοθέτης επέλεξε τον πράκτορα να εποπτεύει ύποπτες συμπεριφορές, να ενημερώνει αλλά και να διορθώνει άμεσα όπου μπορεί και του επιτρέπεται υπερβολικές συμπεριφορές .

Ο ίδιος νομοθέτης δεν χρησιμοποιεί όπως θα ήταν λογικό για την προστασία του παίκτη, το κανάλι του παιχνιδιού στο διαδίκτυο και αυτό διότι όσο έξυπνους αλγόριθμους και αν δημιουργεί αυτοί θα στερούνται την κριτική ικανότητα, την εμπειρία αλλά κυρίως το ανθρώπινο ενδιαφέρον και το συμφέρον ενός πράκτορα για την προστασία των παικτών του.

Πάρε σειρά και δοκίμασε δωρεάν το δικό σου Ψηφιακό πρακτορείο!

Έτσι η όποια προσπάθεια προστασίας του παίκτη από το διαδίκτυο θα ήταν ουσιαστικά αναποτελεσματική!

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως το πραγματικά ασφαλέστερο παιχνίδι μπορεί να γίνει μονό μέσα στα πρακτορεία !

Συμβουλή προ τους πράκτορες .

Επικοινωνήστε στο περιβάλλον της περιοχής σας το μήνυμα πως στο πρακτορείο οι παίκτες έχουν την μεγαλύτερη προστασία από τον εθισμό και άλλες υπερβολικές συμπεριφορές .

ARVE Error: Invalid URL https://praktores.com/wp-content/uploads/2021/09/MasterBet-App.-Tο-πρακτορείο-σου-γίνεται-ψηφιακό-720p.mp4 in mp4

Μια τέτοια επικοινωνία θα ενισχύει σταθερά την πίστη των πελατών και των οικείων τους προς το πρακτορείο, θα αναδεικνύει τον σημαντικό κοινωνικό ρόλο που έχουν τα πρακτορεία στην κάθε γειτονία προσδίδοντας ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα του πράκτορα έναντι στον ανταγωνισμό του παιχνιδιού στο ίντερνετ.

Δεν είναι δύσκολο για ένα πράκτορα να επικοινωνεί τέτοια μηνύματα στην περιοχή του, δεν απαγορεύετε να το κάνει , λέει την αλήθεια αλλά κυρίως είναι προς την σωστή κατεύθυνση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ