Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Άνοιξαν και πάλι – Ανησυχούν για ενδεχόμενο νέο κλείσιμο οι πράκτορες

Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Άνοιξαν και πάλι – Ανησυχούν για ενδεχόμενο νέο κλείσιμο οι πράκτορες

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 4 λεπτά

Μετά από σχεδόν δύο μήνες άνοιξαν και πάλι τα πρακτορεία ΟΠΑΠ στην Ηλεία, όμως οι πράκτορες δεν μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους τον εφιάλτη νέου ενδεχόμενου κλεισίματος. Ο κλάδος έχει πληγεί σημαντικά, καθώς ήταν από τους πιο “αδικημένους” εν μέσω πανδημίας αφού τα πρακτορεία ΟΠΑΠ παρέμεναν κλειστά ακόμα και όταν όλη η υπόλοιπη αγορά λειτουργούσε έστω και με περιορισμούς.

Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν δια ζώσης αγαπημένα παιχνίδια – αν και το προηγούμενο διάστημα υπήρχε η δυνατότητα να παίξουν ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτύου.

Mε 5  διαφορετικές οθόνες  των Live Pro της Master Bet προσφέρεις πάντα μια μοναδική εμπειρία με έγκυρα ζωντανά αποτελέσματα (μέχρι 90 αγώνες /οθόνη!)

Moustaferis

Ο Δημήτρης Μουσταφέρης, ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στο κέντρο του Πύργου, μίλησε για την επιστροφή στη “δράση” μετά από δύο μήνες. “Ανοίξαμε σήμερα, μετά από δύο μήνες που είμαστε κλειστοί, το ωράριο είναι από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 8.30 το βράδυ. Θέλω να πιστεύω ότι θα λειτουργήσουμε κανονικά και δεν θα έχουμε κάποιο θέμα πάλι. Είμαστε από τους πιο αδικημένους κλάδους, διότι σε όλα τα πρακτορεία στην Ελλάδα τηρούνται όλα τα μέτρα και μας έκλεισαν. Εύχομαι αυτή τη φορά ότι θα παραμείνουμε ανοιχτοί. Σήμερα είναι ήσυχη μέρα, είναι η πρώτη μέρα, μέχρι να το μάθει ο κόσμος ότι τα πρακτορεία επαναλειτουργούν θα χρειαστεί κάποιο διάστημα. Ο κόσμος έχει ξεχάσει κιόλας, διότι παίζουν και μέσω Διαδικτύου. Θέλω να πιστεύω όμως ότι θα ξαναγυρίσουν στο πρακτορείο όπως έχουμε μάθει τόσα χρόνια”.

Diamantopoulos

“Ανοίξαμε και σας περιμένουμε που λένε…” σχολίασε ο Τάκης Διαμαντόπουλος από το πρακτορείο ΟΠΑΠ Μπεβούδα στον Πύργο. “Ελπίζουμε τα πράγματα να πάνε καλύτερα και να μην χρειαστεί να ξανά κλείσουμε διότι όλο αυτό ήταν επίπονο και για τις επιχειρήσεις και για το προσωπικό αλλά και για όλη την κοινωνία γενικότερα. Ευελπιστούμε να δουλέψουμε. Έχει μία αρκετά καλή ροή σε ό,τι αφορά τον κόσμο, άνοιξε η αγορά, ο κόσμος  κυκλοφορεί. Σε περίπτωση που μας ξανά κλείσουν όμως θα είναι καταστροφή για όλους. Για την επιχείρηση, για τους υπαλλήλους, η επιχείρηση τώρα ανοίγει κι άλλο πρακτορείο στην πλατεία και όσο να το κάνεις, κλειστά μαγαζιά σημαίνει μεγαλύτερη ζημιά”.

Δοκίμασε τα ΕΞΥΠΝΑ στατιστικά KINOPRO δωρεάν και θα δεις την διαφορά απο τους παίκτες σου !

Saramantas

Ο Γιάννης Σαραμαντάς από το πρακτορείο της Ελένης Σαραμαντά, μιλώντας στο ilialive.gr ανέφερε ότι “… επανήλθαμε τώρα με το καλό, μετά από καιρό κι εμείς, προσπαθούμε μετά από καιρό να μπούμε σε ρυθμό τηρώντας όλα τα μέτρα. Ξεκινήσαμε όπως βλέπετε χωρίς τραπεζοκαθίσματα και προσπαθούμε κι εμείς να επανέλθουμε στην αγορά και να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να προχωρήσει και πάλι η δουλειά. Τα πράγματα είναι δύσκολα για όλο τον κόσμο, θα κάνουμε υπομονή και θα δούμε. Ο κόσμος σιγά-σιγά έρχεται είναι λίγο φοβισμένος… Του είχαν λείψει και κάποια παιχνίδια, είναι και με τις αγωνιστικές τώρα και με τα στοιχήματα και σιγά-σιγά ο κόσμος προσπαθεί να βρει τα πατήματα του και πάλι.Ένα ενδεχόμενο κλείσιμο θα είναι καταστροφή. Ευελπιστούμε ότι δεν θα υπάρχει τέτοια εξέλιξη” σχολίασε ο κ. Σαραμαντάς.

Tolias

“Επιτέλους ανοίξαμε, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα” είπε ο υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ στον Πύργο ο Νίκος Τόλιας. “Νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα γιατί όσο παραμέναμε κλειστοί υπήρχαν πολλές υποχρεώσεις που έτρεχαν και δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε. Ο κόσμος σιγά-σιγά ανταποκρίνεται γιατί του λείπει το παιχνίδι και σε λογικά πλαίσια που θα κινηθεί θα μπορέσουμε κι εμείς να πάμε καλύτερα. Ένα ενδεχόμενο κλείσιμο θα μας φέρει πάλι πίσω. Το “άνοιξε – κλείσε” μέχρι τώρα έχει δείξει ότι δεν ωφελεί παρά μόνο δημιουργεί υποχρεώσεις” σημείωσε.

opap open 2opap open 3

opap open 4opap open 5

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Πρακτορεία ΟΠΑΠ: Άνοιξαν και πάλι – Ανησυχούν για ενδεχόμενο νέο κλείσιμο οι πράκτορες ” : στην πηγή:https://www.ilialive.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ