Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Πράκτορες ΟΠΑΠ: “Θα μας βρουν μπροστά τους”!

Πράκτορες ΟΠΑΠ: “Θα μας βρουν μπροστά τους”!

από
Μόνο 2 λεπτά

Η στήλη επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΠΠΠ κ. Κυριάκο Τοπτσίδη, ο οποίος δήλωσε τα εξής“Στην εταιρική παρουσίαση

αναφέρεται πώς το ποσοστό προμήθειας μας από την πώληση του ξυστό και των λαχείων θα είναι 7%! Αυτό που θέλω να μάθουν όλοι είναι πως μην τολμήσουν και κάνουν κάτι αντίθετο με τις συμβάσεις που έχουμε υπογράψει με την ΟΠΑΠ. Θα μας βρουν και πάλι όλους απέναντι τους, θα μας βρουν και πάλι μπροστά τους. Εμείς δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε μισό βήμα πίσω από τις συμβάσεις που έχουμε υπογράψει. Μην διανοηθούν να πειράξουν τα κεκτημένα δικαιώματα των Πρακτόρων, ειδικά αυτή την εποχή που αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες. Και κυρίως, να μην αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Κάνουν κινήσεις χωρίς να ενημερώνουν κανένα.

Ο κλάδος έδειξε και μάλιστα πρόσφατα τη δύναμή του και θα την ξαναδείξει όποτε χρειαστεί. Είμαστε ενωμένοι περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Με τέτοιον αγώνα να καλύψουμε τα λάθη τους και να κρατήσουμε όρθια τα μαγαζιά μας, έρχονται να αποφασίζουν χωρίς να μας ρωτήσουν σε θέματα που έχουν σχέση με τις συμβάσεις που έχουμε υπογράψει. Τη φορολογία των κερδών των Παικτών την πέρασαν μέσα σε μία νύκτα κι αμέσως ήταν έτοιμοι για να την εφαρμόσουν.

Τώρα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν πως πρέπει άμεσα να διορθώσουν αυτό το λάθος τους.
Ποιο; Το 10% που κατέστρεψε το σύμπαν, έδιωξε τον κόσμο από τα μαγαζιά μας και τον έκανε δώρο στους παράνομους. Μετά, θα μας ζητούν να πείσουμε τον κόσμο να γυρίσει πίσω. Κι ενώ εμείς κάνουμε αγώνα να κρατήσουμε όσους Παίκτες μας έχουν απομείνει, αυτοί ακόμη να το πάρουν πίσω αυτό το 10%. Για την εφαρμογή του βιάστηκαν και τα είχαν όλα έτοιμα. Για την απόσυρσή του κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν! Όσο για τους αποκωδικοποιητές, για τους οποίους ζητάει η ΟΠΑΠ να βάλουν και πάλι οι Πράκτορες το χέρι στην τσέπη, αυτό να το ξεχάσουν! Από τη σύμβαση απορρέει πως τον τεχνικό εξοπλισμό μας τον παρέχει η ΟΠΑΠ κι αυτό θα γίνει! Η ΟΠΑΠ έπρεπε να είχε μπει ήδη στη διαδικασία αλλαγής των αποκωδικοποιητών κι όχι να ζητάει από εμάς να τους αλλάξουμε και μάλιστα μέσα σε λίγες μέρες.

Μας ρωτάει πού θα τα βρούμε τα χρήματα αυτή την εποχή να πληρώσουμε τους αποκωδικοποιητές; Προχειροδουλειές! Αυτά να τα ξεχάσουν. Από το άρθρο 6 της σύμβασης απορρέει πως είναι υποχρέωση της ΟΠΑΠ να μας παρέχει τους αποκωδικοποιητές κι αυτό θα γίνει. Αν χρειαστεί θα κινηθούμε και νομικά για το θέμα”.

Διαβάστε το άρθρο «”ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ”!» στην πηγή: Προγνωσπόρ στοίχημα, του Τσιμπίδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ