Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Πονοκέφαλος με ΟΤΕ για όλους τους πράκτορες

Πονοκέφαλος με ΟΤΕ για όλους τους πράκτορες

από
Μόνο < 1 λεπτό

Είναι σχετικό νωρίς, αλλά ήδη αρκετοί πράκτορες αναζητούν λύση στο πρόβλημα που θα προκύψει την επόμενη σεζόν όταν όλα

τα μεγάλα πρωταθλήματα θα βρεθούν κάτω από την τηλεοπτική στέγη του ΟΤΕ TV. Με τη NOVA οι πράκτορες έχουν υπογράψει σύμβαση και για δεύτερο αποκωδικοποιητή, ώστε να μπορούν να βλέπουν οι παίκτες σε διαφορετικές οθόνες τους αγώνες που παίζονται την ίδια ώρα. Ανάλογη σύμβαση θα χρειαστεί να υπογράψει και με το άλλο συνδρομητικό κανάκι, το οποίο πρόσθεσε και το αγγλικό  πρωτάθλημα δίπλα στο ισπανικό, στο ιταλικό και στο γερμανικό.

Στις πρώτες συζητήσεις με τον ΟΤΕ TV, όμως, συνάντησαν αρκετά εμπόδια, καθώς στο κανάλι δεν υπάρχει πρόβλεψη για σύμβαση που θα αφορά δεύτερο αποκωδικοποιητή για επαγγελματικό χώρο σε φθηνότερο κόστος. Το θέμα θα απασχολήσει και τις συνδικαλιστικές ενώσεις των πρακτόρων, οι οποίοι θα επιδιώξουν μία διευθέτηση για το σύνολο των πρακτόρων, οι οποίοι άλλωστε αποτέλεσαν εξ αρχής τους καλύτερους πελάτες του ΟΤΕ TV.

«Είναι απαραίτητος ο δεύτερος αποκωδικοποιητής όταν θα διεξάγονται αγώνες από διαφορετικό πρωταθλήματος για να προσφέρουμε καλές υπηρεσίες στους παίκτες, ειδικά όταν θα αυξηθεί η δυνατότητα ζωντανού στοιχήματος», μας εξήγησε πράκτορας που θεωρεί επιβεβλημένη την άμεση διευθέτηση του ζητήματος.

Διαβάστε το άρθρο «Πονοκέφαλος με ΟΤΕ για όλους τους πράκτορες» στην πηγή: ΓΑΤΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ