Αρχική ΝΕΑ ΟΠΑΠΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ Παρουσιάστηκε η συνεργασία ΕΟΚ – ΟΠΑΠ 

Παρουσιάστηκε η συνεργασία ΕΟΚ – ΟΠΑΠ 

από ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΤΟΜΑΛΗΣ
Μόνο 2 λεπτά

Τον νέο κεντρικό χορηγό των Εθνικών Ομάδων παρουσίασε η ΕΟΚ.

Έχεις πρακτορείο?
Ακόμα να δοκιμάσεις την εφαρμογή του πράκτορα στο κινητό σου? 

Μετά την λήξη της συνεργασίας με την Eurobank, ο ΟΠΑΠ θα είναι ο Νο. 1 «συμπαίκτης» της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης και το deal των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε με το event της Τετάρτης (23/2) στα Άνω Λιόσια.

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα δεις!

Σε αυτό βρέθηκαν πολλοί «θρύλοι» του ελληνικού μπάσκετ, όπως οι: Παναγιώτης Φασούλας, Φάνης Χριστοδούλου, Νίκος Φιλίππου, Νίκος Σταυρόπουλος, Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Γιώργος Σιγάλας, Δημήτρης Παπανικολάου, Γιώργος Καλαϊτζής, Κώστας Παταβούκας, Γιάννης Καλαμπόκης, Βασίλης Σούλης, Γιάννης Μπουρούσης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Δήμος Ντικούδης και Ευθύμης Ρεντζιάς.

Οι πελάτες σου είναι στο ίντερνετ !

Πως προωθείς εσύ το πρακτορείο σου για να τους βρεις στο ίντερνετ?

Παράλληλα, ο Νίκος Ζήσης και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εκπροσώπησαν την «επίσημη αγαπημένη» μαζί με τους Δημήτρη Αγραβάνη, Μιχάλη Λούντζη και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Εβίνα Μάλτση, με την Μάντυ Αναστασοπούλου να εκπροσωπεί την Εθνική Γυναικών και τον Λευτέρη Μαντζούκα τις «μικρές» Εθνικές.

Μπες με το κινητό σου στο app.masterbet.gr  και θα έχεις όλες τις πληροφορίες για να διευκολύνεις την δουλεία σου   Δωρεάν

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα εγκαινιάζεται μια πάρα πολύ σημαντική συνεργασία. Ο οργανισμός του ΟΠΑΠ σε όλους τους Έλληνες συνδέει το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον. Ήταν ο αιμοδότης του ελληνικού αθλητισμού και με τη συνεργασία αυτή τιμά τον ελληνικό αθλητισμό και το ελληνικό μπάσκετ. Πλέον συμπορευόμαστε και η συνεργασία αφορά σε όλο το φάσμα του ελληνικού μπάσκετ, με στόχο την ανάπτυξή του και να μπει μέσα σε όλη την κοινωνία. Κάθε ελληνική οικογένεια θέλει να αγκαλιαστεί από το μπάσκετ. Οι αξίες και οι αρχές μας ταυτίζονται με αυτές του ΟΠΑΠ και όταν αυτό συμβαίνει είμαστε πιο δυνατοί. Ελπίζω για τα επόμενα πάρα πολλά χρόνια να είμαστε μαζί, να βγούμε ξανά στους δρόμους για τις εθνικές ομάδες, αλλά και για να κάνουμε κάθε παιδί να ονειρευτεί για το άθλημα».

Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: “Παρουσιάστηκε η συνεργασία ΕΟΚ – ΟΠΑΠ ” στην πηγή : https://www.sdna.gr/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ