Αρχική ΝΕΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ Πανίσχυρος καθίσταται ο ΟΠΑΠ μελλοντικά

Πανίσχυρος καθίσταται ο ΟΠΑΠ μελλοντικά

από
Μόνο < 1 λεπτό

Αρκετές οι ειδήσεις που βγήκαν από τη συνέντευξη του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΟΠΑΠ Γιάννη Σπανουδάκη.

Σταχυολογώ ότι για την τελική φάση της επιλογής εταιρείας για το on line στοίχημα που προωθεί, έχουν προκριθεί η GTU του ομίλου Lottomatica – GTech, η Playtech και η Intralot.


Για τα λαχεία και το Ξυστό ο κ. Σπανουδάκης επιβεβαίωσε ότι θα τελειώσει η διαδικασία που έχει προκηρύξει το Ταμείο στο τέλος του δεύτερου τριμήνου ή στις αρχές του τρίτου και οι δεσμευτικές προσφορές θα κατατεθούν τον Μάιο.

Στο 3ο και 4ο τρίμηνο θα ολοκληρωθεί -όπως εδώ και καιρό σας έχω πει- η διαδικασία για τα VLTs (18.500) των παραχωρησιούχων. Ενώ, για πρώτη φορά μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, αναφέρθηκε και στο bingo που έχει κστ’ αποκλειστικότητα ο ΟΠΑΠ και δεν το έχει ενεργοποιήσει.


Κατά τον πρόεδρο του οργανισμού, το χαρτοφυλάκιο παιγνίων του, μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών για VLTs, On line στοίχημα, λαχεία, Ξυστό και bingo, θα διαθέτει την πιο ισχυρή προιοντική βάση διεθνώς.

Μήπως δεν πρέπει να πουληθεί τώρα το 29%;

Τζίρος το 20114,358 δισ. από 5,14 δισ.(-15,2%), καθαρά κέρδη 537,5 εκατ. από 575,8 εκατ. (-6,7%). Μέρισμα 72 λεπτά, μερισματική απόδοση 10%.

Διαβάστε το άρθρο «Πανίσχυρος καθίσταται ο ΟΠΑΠ μελλοντικά» στην πηγή: ΙΣΟΤΙΜΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ